Lichaamsbehandelingen

Een paraffine behandeling is perfect voor het hydrateren en verzachten van je huid. De voordelen van een zijn enorm. De warmte van de was is echt een weldaad voor je gewrichten, het verbetert de bloedcirculatie en vermindert bovendien pijn bij artritis, spierblessures en reumatische handen.

Als u acné op uw rug heeft (ook bekend als “bacne” van het Engelse back en acné), evenals op uw gezicht en misschien ook op uw borst, is dit waarschijnlijk omdat u een type acne heeft dat ernstige acné wordt genoemd. Ernstige acné is een systemische aandoening, wat betekent dat het een onderliggende oorzaak heeft in plaats van een oppervlakkige oorzaak. Het betreft ontstoken knobbeltjes en cysten in meer dan één gebied, vooral de schouders.

“Life isn’t perfect but your skin can be”

Eigenaresse Peggy Elemans

“Wanneer je Skin & More Clinic bezoekt stap je eigenlijk in een warm ‘huis’. Dat gevoel van binnenkomen vind ik heel belangrijk. Zo geloof ik ook dat het innerlijke welzijn en uiterlijke schoonheid hand in hand gaan. Als jouw lichaam en geest in balans zijn straal je dit ook uit.”

“Bij Skin & More Clinic stellen we samen een behandelplan op dat gericht is op jouw wensen. Gaat het nu om het feit dat je jezelf net een stuk lekkerder in je vel wilt voelen als jouw love handles eindelijk niet meer over je spijkerbroek vallen? Samen maken wij er iets moois van!”

“Wees goed voor je lichaam,
je draagt het heel je leven met je”

Paraffinepakking

Voor handen en voeten

Rug Acné behandeling

Acné behandeling voor de rug
Save up to 45%

Prijzen & Behandelingen

Paraffinepakking

Paraffinepakking
Handen
25 min. | met scrub en handcreme
€ 15
Boek nu!
Voeten
25 min. | met scrub en voetcreme
€ 15
Boek nu!

Rug acné behandeling

Rug acné behandeling
Behandeling
45 min.
€ 55
Boek nu!
Prijzen

Product partners

Wat klanten zeggen

 • Ik heb een BB Glow behandeling gehad en mijn gezicht straalt zo mooi!! Echt superrrr blij mee. Love it!

 • Geweldig blij weer met mij LVL behandeling bij Peggy. Peggy is attent, klantgericht en erg vriendelijk. Ze is een echte professioneel en heeft kennis en verstaat haar vak, al met al Top!

 • This salon is a little gem! I had an acne treatment the other day, my skin hasn’t look this nice for a really long time! I am definitely going back!

 • Fijne gezichtsbehandeling, veel uitleg tussendoor. Geeft blijk van kennis over bepaalde producten en wat mijn huid nodig heeft. Zeer prettig in de omgang

 • Het was weer een heerlijke massage. Alle plekken waar ik vast zat heeft ze er heel soepel uitgewerkt. Peggy zorgt ook voor een hele relaxte sfeer en een heerlijke ontspannen massage. Anderhalf uur was eigen weer te kort hahah

 • Would absolutely recommend. Great treatment, great atmosphere, my skin feels amazing.

 • Hele fijne cuppingmassage gehad!

 • The massage was very relaxing and helped with muscle tensions, overall very good treatment.

 • Heerlijke gezichtsbehandeling gehad! Hele mooie salon, moment dat je binnenkomt voel je je gelijk helemaal zen.

 • Het was een heerlijke ontspanningsmassage. Ook zeer fijn geluisterd naar mijn wensen qua blessure en druk. Ik ga zeker nog eens terug.

 • Uitstekende behandeling, op suggestie van Peggy met haar nieuwe merk Hydropeptide (anti-aging). Het effect was direct zichtbaar en nu, enkele dagen later, nog steeds! Prima bevallen en direct een nieuwe afspraak gemaakt.

   

 • Ik heb vaker een massage gehad maar nog nooit eerder zo'n bijzonder fijne massage ontvangen. Peggy was super! Ik kom zeker weer terug.

   

 • Peggy is erg professioneel in haar werk, neemt goed de tijd voor je en is erg vriendelijk en gastvrij! Zij kan tijdens een massage behandeling goed en zorgvuldig de pijnpunten aanvoelen. Ben erg tevreden!

   

Lombardkade 42A
3011ZB Rotterdam

06 - 39 296 849
010 - 84 46 126
info@skinandmore.nl

KvK 73 61 36 14

Copyright © 2020 Skin & More. Alle rechten voorbehouden.