Lichaamsbehandelingen

Afvallen op een pijnloze, veilige en tevens snelle manier zonder naalden, speciaal dieet, operatie of hersteltijd? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk! Een cryolipolyse behandeling, oftewel een coolsculpting behandeling, is een innovatieve manier om vet te verliezen. Dit houdt in dat u uw vet kunt laten bevriezen, waarna u uiteindelijk afscheid kunt nemen van uw overtollige kilo’s.

“Life isn’t perfect but your skin can be”

Eigenaresse Peggy Elemans

“Wanneer je Skin & More Clinic bezoekt stap je eigenlijk in een warm ‘huis’. Dat gevoel van binnenkomen vind ik heel belangrijk. Zo geloof ik ook dat het innerlijke welzijn en uiterlijke schoonheid hand in hand gaan. Als jouw lichaam en geest in balans zijn straal je dit ook uit.”

“Bij Skin & More Clinic stellen we samen een behandelplan op dat gericht is op jouw wensen. Gaat het nu om het feit dat je jezelf net een stuk lekkerder in je vel wilt voelen als jouw love handles eindelijk niet meer over je spijkerbroek vallen? Samen maken wij er iets moois van!”

“Wees goed voor je lichaam,
je draagt het heel je leven met je”

Cryolipolyse

Vetbevriezing

Paraffinepakking

Voor handen en voeten
Save up to 45%

Product partners

Wat klanten zeggen

 • I spent there lovely and fully relax hour. The massage was better then I expected. The place is super nice and cosy. Thank you for lovely time.

  Anna

   

 • Opnieuw bij Peggy geweest voor het opvullen. Het resultaat is prachtig en ik ben er super super blij mee. Dankjewel Peggy

  Gizem

 • Heerlijke balinese massage gehad. De salon is mooi, schoon en Peggy is zeer deskundig. Al eerder ook een gezichtsbehandeling gehad en ik kom zeker terug voor meer behandeling. Een bezoek aan Skin & More is een cadeautje voor jezelf. Een echte aanrader!

  Natalja

 • Peggy is een zeer professionele schoonheidsspecialiste. Ze maakte gebruik van kwalitatieve producten van Bergman en kijkt echt naar jouw huid en past haar behandeling daarop aan. Ik kom graag nog eens terug.

  Sharona

 • Super lieve spontane vrouw.. topsfeer, goede kwaliteiten, je wordt met liefde geholpen. Peggy werkt heel netjes en hygiënisch. Bedankt! Ik kom hier zeker vaker terug.

  Yousra

  Lombardkade 42A
  3011ZB Rotterdam

  06 - 39 296 849
  010 - 84 46 126
  info@skinandmore.nl

  KvK 73 61 36 14

  Copyright © 2020 Skin & More. Alle rechten voorbehouden.