Skip to main content

Lichaamsbehandelingen

Een paraffine behandeling is perfect voor het hydrateren en verzachten van je huid. De voordelen van een zijn enorm. De warmte van de was is echt een weldaad voor je gewrichten, het verbetert de bloedcirculatie en vermindert bovendien pijn bij artritis, spierblessures en reumatische handen.

Als u acné op uw rug heeft (ook bekend als “bacne” van het Engelse back en acné), evenals op uw gezicht en misschien ook op uw borst, is dit waarschijnlijk omdat u een type acne heeft dat ernstige acné wordt genoemd. Ernstige acné is een systemische aandoening, wat betekent dat het een onderliggende oorzaak heeft in plaats van een oppervlakkige oorzaak. Het betreft ontstoken knobbeltjes en cysten in meer dan één gebied, vooral de schouders.

“Life isn’t perfect but your skin can be”

Eigenaresse Peggy Elemans

“Wanneer je Skin & More Clinic bezoekt stap je eigenlijk in een warm ‘huis’. Dat gevoel van binnenkomen vind ik heel belangrijk. Zo geloof ik ook dat het innerlijke welzijn en uiterlijke schoonheid hand in hand gaan. Als jouw lichaam en geest in balans zijn straal je dit ook uit.”

“Bij Skin & More Clinic stellen we samen een behandelplan op dat gericht is op jouw wensen. Gaat het nu om het feit dat je jezelf net een stuk lekkerder in je vel wilt voelen als jouw love handles eindelijk niet meer over je spijkerbroek vallen? Samen maken wij er iets moois van!”

“Wees goed voor je lichaam,
je draagt het heel je leven met je”

Paraffinepakking

Voor handen en voeten

Rug Acné behandeling

Acné behandeling voor de rug
Save up to 45%

Prijzen & Behandelingen

Paraffinepakking

Paraffinepakking
Handen
25 min. | met scrub en handcreme
€ 15
Boek nu!
Voeten
25 min. | met scrub en voetcreme
€ 15
Boek nu!

Rug acné behandeling

Rug acné behandeling
Behandeling
45 min.
€ 55
Boek nu!
Prijzen