Skip to main content

Behandelingen

Een beetje meer aandacht voor jezelf met een heerlijke gezichts– of lichaamsbehandeling. Dit kan bij Skin & More Clinic.

De behandelingen worden afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. Of u nu komt voor een huidverbetering (Microdermabrasie) of voor een totale ontspanning,

Naast huidverbetering en totale ontspanning kunt u ook terecht voor huidverjonging/versteviging en het verwijderen van couperose/acne met hoog energetisch gepulseerde licht.

Gezichts-
behandeling

Behandelingen op maat voor alle huiden waarbij ontspanning, verzorging en genieten centraal staan.

Skin for Gentlemen

Het taboe rond mannenverzorging moet doorbroken worden. We zien dat steeds meer mannen zichzelf beter verzorgen en de noodzaak inzien van een goede huidverzorging.

Huidverbetering

Met een combinatie van de juiste behandelingen, producten en de inzet van geavanceerde technologieën streven wij er samen met jou naar de huidconditie en huidleeftijd optimaal te verbeteren. 

Lichaams-
behandelingen

Afvallen op een pijnloze, veilige en tevens snelle manier zonder naalden, speciaal dieet, operatie of hersteltijd? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk! Een cryolipolyse behandeling,

Massages

Wij bieden uiteenlopende massagebehandelingen. Door volledig te focussen op de persoon die op de tafel plaatsneemt, onstaat er bij elke behandeling een nieuwe massage. Ieder mens is anders, dus ook elke intuitief massage is anders.

Ontharen

Ontharen van de huid kan op meerdere manieren plaats vinden. De meest bekende vormen van ontharen is waxen. Ontharen was vroeger iets dat vooral door vrouwen werd uitgevoerd, tegenwoordig is ontharen bij mannen ook in toenemende mate populair.