Skip to main content

Peggy Elemans

Over ons

Wij vinden het belangrijk dat u uw bezoek aan Skin & More Clinic ervaart als een moment van rust en ontspanning.  We nemen dan ook alle tijd voor u om uw behandelingen op uw individuele wensen af te stemmen.

Skin & More Clinic heeft een hippe Rotterdamsche doch huiselijke uitstraling en is prettig om in te verblijven. We hebben drie behandelruimtes, waardoor we alle afspraken optimaal kunnen inplannen.

Skin & More Clinic biedt uiteenlopende massagebehandelingen. Het doel van de massages is het verbeteren van de doorstroming van bloed en energie. Alles afgestemd op uw lichaam om maximale ontspanning en welzijn te bereiken. 

Skin & More Clinic biedt een uitgebreide range van huidbehandelingen met de allerlaatste technologie en skin solutions. Waaronder hoog energetisch gepulseerd licht voor huidverjonging/versteviging en het verwijderen van couperose/acne. Met een microskinpolish-behandeling kunnen we dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderen.


Bij gezichtsbehandelingen maken wij gebruik van huidverzorgingsproducten van LeviSsime, HydroPeptide® en Kalahari .

Interview met Peggy Elemans, eigenaresse van schoonheidssalon Skin & More Clinic

In 2017 besloot Peggy (50, drie dochters) een duik in het diepe te nemen en ging zij op zoek naar een locatie, pand, producten en inrichting om de juiste uitstraling aan haar salon te geven. Peggy: “Het opbouwen van mijn salon ging eigenlijk vanzelf. Ik maakte een to-do list aan en liep stapsgewijs mijn lijstje af. Die lijst ging soms wel alle kanten op (lacht), maar uiteindelijk bereik je je doel. Mijn missie is dat iedereen een moment van rust en ontspanning ervaart”.

Team
‘Als moeder van drie lieve dochters en een kleindochter van 3 jaar, is het bij ons thuis een echt meidenhuis. Waar veel wordt gelachen, maar ook diepgaande gesprekken worden gevoerd over het dagelijks leven. We inspireren en motiveren elkaar. Ik kan wel zeggen dat we een hecht team zijn’.

About us