Peggy Elemans

Over ons

Wij vinden het belangrijk dat u uw bezoek aan Skin & More Clinic ervaart als een moment van rust en ontspanning.  We nemen dan ook alle tijd voor u om uw behandelingen op uw individuele wensen af te stemmen.

Skin & More Clinic heeft een hippe Rotterdamsche doch huiselijke uitstraling en is prettig om in te verblijven. We hebben drie behandelruimtes, waardoor we alle afspraken optimaal kunnen inplannen.

Skin & More Clinic biedt een uitgebreide range van huidbehandelingen met de allerlaatste technologie en skin solutions. Waaronder intense pulsed light voor definitief ontharen en hoog energetisch gepulseerde licht voor huidverjonging/versteviging en het verwijderen van couperose/acne. Met een microskinpolish-behandeling kunnen we dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderen. Wij bieden ook oplossingen voor vetverwijdering door middel van cryolipolyse.
Daarnaast voeren getrainde en gecertificeerde artsen cosmetische behandelingen uit met injectables (o.a. fillers en botulinum toxine) die gericht zijn op de verbetering en verjonging van de huid.

Bij skin care behandelingen maken wij gebruik van huidverzorgingsproducten van Bergman, Gatineau en Cosbeau.

About us

Product partners

Lombardkade 42A
3011ZB Rotterdam
010 - 84 46 126
info@skinandmore.nl

KvK 73 61 36 14

Copyright © 2019 Skin & More. Alle rechten voorbehouden.