Peggy Elemans

Over ons

Wij vinden het belangrijk dat u uw bezoek aan Skin & More Clinic ervaart als een moment van rust en ontspanning.  We nemen dan ook alle tijd voor u om uw behandelingen op uw individuele wensen af te stemmen.

Skin & More Clinic heeft een hippe Rotterdamsche doch huiselijke uitstraling en is prettig om in te verblijven. We hebben drie behandelruimtes, waardoor we alle afspraken optimaal kunnen inplannen.

Skin & More Clinic biedt uiteenlopende massagebehandelingen. Het doel van de massages is het verbeteren van de doorstroming van bloed en energie. Alles afgestemd op uw lichaam om maximale ontspanning en welzijn te bereiken. 

Skin & More Clinic biedt een uitgebreide range van huidbehandelingen met de allerlaatste technologie en skin solutions. Waaronder hoog energetisch gepulseerd licht voor huidverjonging/versteviging en het verwijderen van couperose/acne. Met een microskinpolish-behandeling kunnen we dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderen.


Bij gezichtsbehandelingen maken wij gebruik van huidverzorgingsproducten van LeviSsime, HydroPeptide® en Kalahari .

Interview met Peggy Elemans, eigenaresse van schoonheidssalon Skin & More Clinic

In 2017 besloot Peggy (50, drie dochters) een duik in het diepe te nemen en ging zij op zoek naar een locatie, pand, producten en inrichting om de juiste uitstraling aan haar salon te geven. Peggy: “Het opbouwen van mijn salon ging eigenlijk vanzelf. Ik maakte een to-do list aan en liep stapsgewijs mijn lijstje af. Die lijst ging soms wel alle kanten op (lacht), maar uiteindelijk bereik je je doel. Mijn missie is dat iedereen een moment van rust en ontspanning ervaart”.

Team
‘Als moeder van drie lieve dochters en een kleindochter van 3 jaar, is het bij ons thuis een echt meidenhuis. Waar veel wordt gelachen, maar ook diepgaande gesprekken worden gevoerd over het dagelijks leven. We inspireren en motiveren elkaar. Ik kan wel zeggen dat we een hecht team zijn’.

About us

Product partners

Wat klanten zeggen

 • Ik heb een BB Glow behandeling gehad en mijn gezicht straalt zo mooi!! Echt superrrr blij mee. Love it!

 • Geweldig blij weer met mij LVL behandeling bij Peggy. Peggy is attent, klantgericht en erg vriendelijk. Ze is een echte professioneel en heeft kennis en verstaat haar vak, al met al Top!

 • This salon is a little gem! I had an acne treatment the other day, my skin hasn’t look this nice for a really long time! I am definitely going back!

 • Fijne gezichtsbehandeling, veel uitleg tussendoor. Geeft blijk van kennis over bepaalde producten en wat mijn huid nodig heeft. Zeer prettig in de omgang

 • Het was weer een heerlijke massage. Alle plekken waar ik vast zat heeft ze er heel soepel uitgewerkt. Peggy zorgt ook voor een hele relaxte sfeer en een heerlijke ontspannen massage. Anderhalf uur was eigen weer te kort hahah

 • Would absolutely recommend. Great treatment, great atmosphere, my skin feels amazing.

 • Hele fijne cuppingmassage gehad!

 • The massage was very relaxing and helped with muscle tensions, overall very good treatment.

 • Heerlijke gezichtsbehandeling gehad! Hele mooie salon, moment dat je binnenkomt voel je je gelijk helemaal zen.

 • Het was een heerlijke ontspanningsmassage. Ook zeer fijn geluisterd naar mijn wensen qua blessure en druk. Ik ga zeker nog eens terug.

 • Uitstekende behandeling, op suggestie van Peggy met haar nieuwe merk Hydropeptide (anti-aging). Het effect was direct zichtbaar en nu, enkele dagen later, nog steeds! Prima bevallen en direct een nieuwe afspraak gemaakt.

   

 • Ik heb vaker een massage gehad maar nog nooit eerder zo'n bijzonder fijne massage ontvangen. Peggy was super! Ik kom zeker weer terug.

   

 • Peggy is erg professioneel in haar werk, neemt goed de tijd voor je en is erg vriendelijk en gastvrij! Zij kan tijdens een massage behandeling goed en zorgvuldig de pijnpunten aanvoelen. Ben erg tevreden!

   

Lombardkade 42A
3011ZB Rotterdam

06 - 39 296 849
010 - 84 46 126
info@skinandmore.nl

KvK 73 61 36 14

Copyright © 2020 Skin & More. Alle rechten voorbehouden.