Peggy Elemans

Over ons

Wij vinden het belangrijk dat u uw bezoek aan Skin & More Clinic ervaart als een moment van rust en ontspanning.  We nemen dan ook alle tijd voor u om uw behandelingen op uw individuele wensen af te stemmen.

Skin & More Clinic heeft een hippe Rotterdamsche doch huiselijke uitstraling en is prettig om in te verblijven. We hebben drie behandelruimtes, waardoor we alle afspraken optimaal kunnen inplannen.

Skin & More Clinic biedt uiteenlopende massagebehandelingen. Het doel van de massages is het verbeteren van de doorstroming van bloed en energie. Alles afgestemd op uw lichaam om maximale ontspanning en welzijn te bereiken. 

Skin & More Clinic biedt een uitgebreide range van huidbehandelingen met de allerlaatste technologie en skin solutions. Waaronder hoog energetisch gepulseerd licht voor huidverjonging/versteviging en het verwijderen van couperose/acne. Met een microskinpolish-behandeling kunnen we dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderen. Wij bieden ook oplossingen voor vetverwijdering door middel van cryolipolyse.


Bij gezichtsbehandelingen maken wij gebruik van huidverzorgingsproducten van Gatineau, LeviSsime en HydroPeptide® .

Interview met Peggy Elemans, eigenaresse van schoonheidssalon Skin & More Clinic

In 2017 besloot Peggy ( 49, drie dochters) een duik in het diepe te nemen en ging zij op zoek naar een locatie, pand, producten en inrichting om de juiste uitstraling aan haar salon te geven. Peggy: “Het opbouwen van mijn salon ging eigenlijk vanzelf. Ik maakte een to-do list aan en liep stapsgewijs mijn lijstje af. Die lijst ging soms wel alle kanten op (lacht), maar uiteindelijk bereik je je doel. Mijn missie is dat iedereen een moment van rust en ontspanning ervaart”.

Team
‘Als moeder van drie lieve dochters en een kleindochter van 3 jaar, is het bij ons thuis een echt meidenhuis. Waar veel wordt gelachen, maar ook diepgaande gesprekken worden gevoerd over het dagelijks leven. We inspireren en motiveren elkaar. Ik kan wel zeggen dat we een hecht team zijn’.

About us

Product partners

Wat klanten zeggen

 • I spent there lovely and fully relax hour. The massage was better then I expected. The place is super nice and cosy. Thank you for lovely time.

  Anna

   

 • Opnieuw bij Peggy geweest voor het opvullen. Het resultaat is prachtig en ik ben er super super blij mee. Dankjewel Peggy

  Gizem

 • Heerlijke balinese massage gehad. De salon is mooi, schoon en Peggy is zeer deskundig. Al eerder ook een gezichtsbehandeling gehad en ik kom zeker terug voor meer behandeling. Een bezoek aan Skin & More is een cadeautje voor jezelf. Een echte aanrader!

  Natalja

 • Peggy is een zeer professionele schoonheidsspecialiste. Ze maakte gebruik van kwalitatieve producten van Bergman en kijkt echt naar jouw huid en past haar behandeling daarop aan. Ik kom graag nog eens terug.

  Sharona

 • Super lieve spontane vrouw.. topsfeer, goede kwaliteiten, je wordt met liefde geholpen. Peggy werkt heel netjes en hygiënisch. Bedankt! Ik kom hier zeker vaker terug.

  Yousra

  Lombardkade 42A
  3011ZB Rotterdam

  06 - 39 296 849
  010 - 84 46 126
  info@skinandmore.nl

  KvK 73 61 36 14

  Copyright © 2020 Skin & More. Alle rechten voorbehouden.