Voetreflexmassage

Stimuleren van de reflexpunten op de voeten

Het stimuleren van de reflexpunten op de voeten heeft een rustgevende, therapeutische werking op het gehele lichaam. De voetmassage gebaseerd op de voetreflexologie. Naast voetmassage met de handen wordt er ook gebruik gemaakt van drukpuntstokjes. Dit zijn speciale houten stokjes waarmee specifieke drukpunten in de voeten worden gestimuleerd, wat de bloedsomloop in voeten en benen verbetert en een goede werking van de organen stimuleert.

top tot teen lichaamsmassage

Balinese massage

rug, schouders, nek en het hoofd

Anti stress massage

diepwerkende massage

Cuppingmassage

Tegen verkleving van vocht, vet en afvalstoffen

Cellulite Massage

Stimuleert de bloedsomloop en ontspant de spieren

Gezichts- & hoofdmassage

Rustige variant van de klassieke massage

Ontspanningsmassage

bindweefsel- en spier-massage

Fibromyalgiemassage

Gezichtbehandelingen

Prijzen

Voetreflexmassage

Stimuleren van de reflexpunten op de voeten

30 minuten € 30   

60 minuten € 55   

Prijzen

Product partners

Wat klanten zeggen

 • I spent there lovely and fully relax hour. The massage was better then I expected. The place is super nice and cosy. Thank you for lovely time.

  Anna

   

 • Opnieuw bij Peggy geweest voor het opvullen. Het resultaat is prachtig en ik ben er super super blij mee. Dankjewel Peggy

  Gizem

 • Heerlijke balinese massage gehad. De salon is mooi, schoon en Peggy is zeer deskundig. Al eerder ook een gezichtsbehandeling gehad en ik kom zeker terug voor meer behandeling. Een bezoek aan Skin & More is een cadeautje voor jezelf. Een echte aanrader!

  Natalja

 • Peggy is een zeer professionele schoonheidsspecialiste. Ze maakte gebruik van kwalitatieve producten van Bergman en kijkt echt naar jouw huid en past haar behandeling daarop aan. Ik kom graag nog eens terug.

  Sharona

 • Super lieve spontane vrouw.. topsfeer, goede kwaliteiten, je wordt met liefde geholpen. Peggy werkt heel netjes en hygiënisch. Bedankt! Ik kom hier zeker vaker terug.

  Yousra

  Lombardkade 42A
  3011ZB Rotterdam

  06 - 39 296 849
  010 - 84 46 126
  info@skinandmore.nl

  KvK 73 61 36 14

  Copyright © 2020 Skin & More. Alle rechten voorbehouden.