Skip to main content

Skin for gentlemen

Gezichtsbehandelingen voor mannen

Omdat de huid van de man anders dan die van de vrouw is en de man bovendien andere eisen stelt aan cosmetica, hebben wij producten en behandelingen die toegepast kunnen worden op de huid van mannen. Deze helpen acne, oogwallen, donkere kringen, rimpels, droge huid, vette huid en nog veel meer huidproblemen tegen te gaan. In de salon kunnen wij net een stap verder gaan met het reinigen en het voeden van de huid. De behandeling wordt aangepast door producten en technieken te gebruiken die voor uw huidtype geschikt zijn.

Naast gezichtsbehandelingen kunnen we door middel van MicroSkinPolish de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderen. Wij bieden ook oplossingen voor vetverwijdering door middel van cryolipolyse.

Eigenaresse Peggy Elemans:

“Het taboe rond mannenverzorging moet doorbroken worden. We zien dat steeds meer mannen zichzelf beter verzorgen en de noodzaak inzien van een goede huidverzorging. Helaas gaat dit vaak niet vanzelf. De huid van mannen en vrouwen verschilt sterk. De mannenhuid is 24% dikker, heeft meer haarvaatjes en zenuwuiteinden in de huid. De doorbloeding en gevoeligheid van de huid is daardoor sterker. De huid van de man heeft een sterkere verhoorning, is vochtarmer, heeft meer bindweefsel en produceert meer talg. Daardoor heeft de man vaker last van onzuiverheden in het gezicht.”

“Ouderdomsverschijnselen bij mannen zijn sterker en stugger. Er is minder makkelijk iets aan te doen. Het is daarom belangrijk voor de man dit proces al in een vroeg stadium te vertragen. En bij de eerste tekenen onmiddellijk in actie te komen.”

“Men need skin care too!”