Skin for Gentlemen

Gezichtsbehandelingen voor mannen

Omdat de huid van de man anders dan die van de vrouw is en de man bovendien andere eisen stelt aan cosmetica, hebben wij producten en behandelingen die toegepast kunnen worden op de huid van mannen. Deze helpen acne, oogwallen, donkere kringen, rimpels, droge huid, vette huid en nog veel meer huidproblemen tegen te gaan. In de salon kunnen wij net een stap verder gaan met het reinigen en het voeden van de huid. De behandeling wordt aangepast door producten en technieken te gebruiken die voor uw huidtype geschikt zijn.

Naast gezichtsbehandelingen kunnen we door middel van MicroSkinPolish de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderen. Wij bieden ook oplossingen voor vetverwijdering door middel van cryolipolyse. Daarnaast voeren getrainde en gecertificeerde artsen cosmetische behandelingen uit met injectables (o.a. fillers en botulinum toxine) die gericht zijn op de verbetering en verjonging van de huid.

In de salon kunt u ook terecht voor problemen bij (over)beharing op het gehele lichaam. Wij kunnen uw haren verwijderen door middel van harsen of definitief ontharen met Intens Pulse Light.

Eigenaresse Peggy Elemans:

“Het taboe rond mannenverzorging moet doorbroken worden. We zien dat steeds meer mannen zichzelf beter verzorgen en de noodzaak inzien van een goede huidverzorging. Helaas gaat dit vaak niet vanzelf. De huid van mannen en vrouwen verschilt sterk. De mannenhuid is 24% dikker, heeft meer haarvaatjes en zenuwuiteinden in de huid. De doorbloeding en gevoeligheid van de huid is daardoor sterker. De huid van de man heeft een sterkere verhoorning, is vochtarmer, heeft meer bindweefsel en produceert meer talg. Daardoor heeft de man vaker last van onzuiverheden in het gezicht."

"Ouderdomsverschijnselen bij mannen zijn sterker en stugger. Er is minder makkelijk iets aan te doen. Het is daarom belangrijk voor de man dit proces al in een vroeg stadium te vertragen. En bij de eerste tekenen onmiddellijk in actie te komen.”

“Men need skin care too!"

Prijzen & Behandelingen

Ontharen lichaam

Regio/gebied Prijs


Nek €   49   
Schouders €   59   
Oksels €   49   
Rug (tot taille) € 129   
Rug (tot taille) incl. schouders € 159   
Borst man €   79   
Buik man €   69   
Borst & buik man € 129   
Billen €   89   
Bilnaad €   49   
Schaamstreek man €   69   
Schaamstreek man volledig € 119   
(incl. balzak)

Ontharen ledematen

Regio/gebied Prijs


Bovenarmen €   69   
Onderarmen €   69   
Armen volledig € 129   
Handen (incl. vingers) €   39   
Vingers €   26   
Bovenbenen € 159   
Onderbenen (incl. knie) € 119   
Benen volledig € 219   
Voeten (incl. tenen) €   49   
Tenen €   24   

Ontharen gezicht

Regio/gebied Prijs


Wenkbrauwen tussenstuk €   19   
Kaaklijn (incl. bakkebaarden) €   39   
Wangen (incl. jukbeenlijn) €   39   
Bovenlip €   26   
Kin €   29   
Hals €   39   
Gehele gezicht€   69   
(excl. oorschelpen en hals)

Huidverjonging

Regio/gebied Prijs


Gelaat € 69   
Hals € 35   
Decolleté € 35   

Kennismakingsaanbieding:

1 x IPL huidverjongingbehandeling hele gezicht i.c.m. MicroSkinPolish
Normaal: € 167   Nu samen tijdelijk voor € 139

IPL huidverjongingskuur (5x) hele gezicht i.c.m. MicroSkinPolish ( 5x)
Normaal: € 835   Nu samen tijdelijk voor € 595

Acné

Regio/gebied Prijs


Gelaat €   79   
Voorhoofd €   29   
Wangen (incl. jukbeenlijn) €   29   
Kin €   29   
Hals €   29   
Schouders / Rug €   39   
Rug uitgebreid €   79   

 

Voor de IPL Acne behandeling zal je gemiddeld 3 tot 6 keer terug moeten komen om een goed resultaat te bereiken. Bij een kuur van 5x, ontvangt u een korting van 10%!

ANTI AGEING

Preventief & Glad

Vermindering fijne lijnen en rimpels

Een jonger uitziende huid zonder Injectables? Deze intensieve behandeling op basis van hoogwaardig hyaluronzuur, vervaagt fijne lijnen en rimpels, biedt  stevigheid en behoudt  de  natuurlijke elasticiteit van de huid. De huid ziet er glad, egaal en stralend uit.

75 minuten

€ 79  

ANTI AGEING

Stimuleren & Regenereren

complete metamorphose

Tekenen van huidveroudering aanpakken? Metamorphose behandeling biedt het allemaal: hydratatie, stimulatie van de celvernieuwing en van alle huidfuncties. Door middel van diverse massage technieken en een uniek masker dat de doorbloeding van de huid stimuleert met een stralend, fris en jeugdig uitziend resultaat.

85 minuten

€ 89  

ANTI AGEING

Liften & Verstevigen

premium Anti Age

Op zoek naar de meest intensieve en luxueuze anti age behandeling die Bergman Beauty Care te bieden heeft? En die alle (zichtbare) tekenen van huidveroudering aanpakt? Deze behandeling lift, verstevigt, hydrateert en vermindert lijnen en rimpels. De diverse ontspannende massages, waaronder een hoofdhuidmassage, geven een gevoel van totale well-being. Een stralende, jong uitziende en ontspannen huid met een gezonde teint als resultaat.

90 minuten

€ 99  

SPECIFIEK

Hydra & Balans

boost voor de vochtarme huid

Voelt de huid droog en strak aan? In deze intensieve, vochtregulerende behandeling zorgt een combinatie van stimulerende en revitaliserende maskers dat de huid er fris en gehydrateerd uitziet en zeer comfortabel aanvoelt.

75 minuten

€ 75  

SPECIFIEK

Stralen & Glans

energie boost voor de vermoeide huid

Ziet de huid er mat, vaal en futloos uit? Dan is dit de behandeling die de huid nodig heeft. Door middel van enzymen en zuurstof, voelt de huid als herboren en ziet er weer vitaal en stralend uit!

75 minuten

€ 75  

SPECIFIEK

Kalm & Balans

reset voor de gevoelige huid

Een gevoelige huid met roodheid en een oncomfortabel gevoel? Deze behandeling is de oplossing voor de gevoelige huid. De huid herstelt en vindt haar natuurlijke balans weer terug dankzij de bijzondere, verkoelende maskers. Roodheid vermindert en de huid ziet er ontspannen en gekalmeerd uit.

75 minuten

€ 75  

SPECIFIEK

Puur & Zuiver

reiniging van de onzuivere en vette huid

Last van onzuiverheden en onrustige huid? Deze behandeling pakt onzuiverheden bij de bron aan: reinigt diep, verkleint de poriënstructuur en zorgt voor een matte finish. Een weldaad voor de onzuivere huid met zuiverende- en verzachtende maskers.

75 minuten

€ 75  

SPECIFIEK

Complete oogbehandeling

Een vermoeid uitziende oogopslag? Deze speciale behandeling met massages en maskers rond de oogcontour ontspant lijnen en rimpels, vermindert donkere kringen en zwellingen en zorgt voor een frisse, jeugdige blik!

45 minuten

€ 50  

SPECIFIEK

Signature Yeux

Eye-opener

Wilt u uw oogopslag er opener, ontspannender, stralender en jeugdiger uit laten zien? Deze treatment is een echte ‘eye opener’; een doelgerichte behandeling met maar liefst 3 verschillende massagetechnieken, ieder met een eigen effect. Met de Eye lift tools wordt de oogcontour gemasseerd en op milde maar effectieve wijze gestimuleerd. De afvalstoffen worden afgevoerd en uw oogcontour wordt helderder, aangespannen en glad gestreken. Het resultaat is verbluffend!  

35 minuten

€ 35  

ANTI AGING

Egale Huid

Egaliteit & Helderheid

Wilt u dat uw huid weer egaler, rustiger en helderder wordt? Dankzij een combinatie van unieke stimulerende, drainerende en ontspannende bewegingen vermindert de Expert Treatment van Gatineau Paris zichtbare tekenen van de huidveroudering. Het gebruik van specifieke, high-quality producten versterkt het effect van de massages.

90 minuten

€ 89  

ANTI AGING

Gezonde Glans

Detox & Uitstraling

Wilt u tekenen van vermoeidheid uitwissen, rimpeltjes verminderen en de teint verhelderen? De Expert Treatment van Gatineau Paris geeft de huid een cryo-effect met liftend en aanspannend resultaat. De huid is egaler en helderder en de teint hervindt haar natuurlijke glans en uitstraling.

90 minuten

€ 89  

ANTI AGING

Intensieve Anti Aging

Anti-rimpel & Verstevigend

Wilt u diepere lijntjes en rimpeltjes gladstrijken en opvullen? De Expert Treatment van Gatineau Paris combineert technologie met een exclusieve massage, voor een zichtbaar en langdurig resultaat. De huid ziet er onmiddellijk gladder en voller uit en diepere rimpeltjes worden opgevuld.

90 minuten

€ 89  

ANTI AGING

Onmiddelijk Liftend

Liftend & Verstevigend

Wilt u de diepere lijntjes van uw huid en rimpeltjes aanpakken en het verlies van stevigheid herstructureren? De Expert Treatment van Gatineau Paris zorgt ervoor dat de huid gestimuleerd wordt en maakt haar steviger. Behalve een mooi resultaat zult u een heerlijke wellness-beleving ervaren.

90 minuten

€ 89  

ANTI AGING

Collageenexpert

Hydraterend & Anti rimpel

Wilt u uw huid een hydratatie boost geven, expressielijntjes gladstrijken en de tekenen van vermoeidheid verminderen? De behandeling met Drain Lift-stokjes zorgt dat de huid gestimuleerd wordt en maakt haar steviger. Behalve een fantastisch resultaat geven de Expert treatments van Gatineau Paris een heerlijke wellness-beleving.

90 minuten

€ 89  

ANTI AGEING

Jeanne's Basis Treatment

Basis Anti-Aging

Wilt u een compacte anti-aging behandeling om de expressielijntjes en diepere rimpeltjes aan te pakken? De basis Treatments van Gatineau combineren exclusieve formules en een unieke massage, waarbij voor ieder huidtype een salonbehandeling en verzorgingsprogramma-voor-thuis geadviseerd kan worden. De behandeling biedt een onmiddellijk zichtbaar resultaat en een heerlijk moment van complete ontspanning.

60 minuten

€ 59  

ANTI AGEING

Jeanne's Top Treatment

Premium Anti-Aging

Wilt u alle tekenen van huidveroudering aanpakken? Zoals rimpels, verlies van comfort, verlies van stevigheid en de vale teint. De Expert Treatment van Gatineau Paris zorgt ervoor dat de huid gestimuleerd wordt en maakt haar steviger. Behalve een mooi resultaat zult u een heerlijke wellness-beleving ervaren.

90 minuten

€ 89  

BASIS

Aquamemory

Voedend & Hydraterend

Heeft u een huid met fijne lijntjes als gevolg van dehydratatie en heeft u een huid die trekkerig aanvoelt? De basis Treatments van Gatineau combineren exclusieve formules en een unieke massage, waarbij voor ieder huidtype een salonbehandeling en verzorgingsprogramma-voor-thuis geadviseerd kan worden. De behandeling biedt een onmiddellijk zichtbaar resultaat en een heerlijk moment van complete ontspanning.

60 minuten

€ 89  

BASIS

Clear & Perfect

Detox & Zuiverend

Heeft u een glimmende huid, onzuiverheden en verstopte poriën? Of heeft u een vale huid doordat u onlangs ziek bent geweest of een ‘rokershuid’? De basis Treatments van Gatineau combineren exclusieve formules en een unieke massage, waarbij voor ieder huidtype een salonbehandeling en verzorgingsprogramma-voor-thuis geadviseerd kan worden. De behandeling biedt een onmiddellijk zichtbaar resultaat en een heerlijk moment van complete ontspanning.

60 minuten

€ 59  

Microskinpolish

- Prijs


Per behandeling €   98  
Kuur van 3 behandelingen € 255       
Kuur van 6 behandelingen € 450       

Cryolipolyse

Regio/gebied Prijs


Per zone/plaatsing € 150  
Kuur van 3 behandelingen € 750       
Per behandeling 2 zone's/plaatsingen

Botox

Regio/gebied Prijs vanaf


Gummy smile€   70  
Bunny lines   €   70  
Golfbalkin   €   70  
Wenkbrauw lift   €   70  
Halsverstrakking  € 300  

Overmatig transpireren  € 300  
Tandenknarsen/ kaakklemmen  € 300  

Bocouture®
1 zone € 150
2 zones € 300
3 zones € 375
4 zones € 430

Intake/advies cosmetisch arts: gratis

Fillers

Regio/gebied Prijs vanaf


Rimpels boven- en onderlip   €      150  
Lippen opvullen   €      150  
Neuscorrectie €      350  
Wallen   €      300  
Afhangende mondhoeken  €      280  
Wangen/jukbenen   €      350  
Neus/lippenplooi   €      350  
Ingevallen wangen   €      350  
Kaaklijn  €      350  
Kin  €      350  
Mini Liquid facelift  €      800  
Liquid facelift   €   1.200  

 

Intake/advies cosmetisch arts: gratis

Fillers

Belotero® Soft | Balance | Intense | Volume
0,1 ml €   40
0.5 ml € 180
1,0 ml € 350
2,0 ml € 600

Stylage® S | M | L
0,1 ml €   35
0.5 ml € 150
1,0 ml € 300
2.0 ml € 550

Radiesse®:
0,8 ml € 250
1,5 ml € 350
3,0 ml € 600


Intake/advies cosmetisch arts: gratis

Prijzen

Product partners

Lombardkade 42A
3011ZB Rotterdam
010 - 84 46 126
info@skinandmore.nl

KvK 73 61 36 14

Copyright © 2019 Skin & More. Alle rechten voorbehouden.