Paraffinepakking

Zeg maar dag tegen droge en ruwe handen of voeten!

Een paraffine behandeling is perfect voor het hydrateren en verzachten van je huid. De voordelen van een zijn enorm. De warmte van de was is echt een weldaad voor je gewrichten, het verbetert de bloedcirculatie en vermindert bovendien pijn bij artritis, spierblessures en reumatische handen. En last but not least worden je handen en voeten ook nog eens zijdezacht.

Wat is paraffine?

Paraffine is een was die bij verhitting verandert in een olie. Het wordt gemaakt van gedestilleerd petroleum en is daardoor extreem zuiver. De paraffine bevat dus absoluut geen schadelijke of onnodige stoffen. Wanneer je je handen of voeten in een bad van deze warme olie dompelt en weer laat afkoelen, vormt de paraffine een afsluitend laagje om de huid. Dit laagje zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt gestimuleerd en dat de huid intens wordt gevoed.

Wat kun je verwachten van een paraffinepakking?

Uw voeten of handen worden eerst gescrubd, dit is om dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kunnen de werkstoffen beter in de huid worden opgenomen. Daarna wordt er een crème aangebracht en mag je je handen of voeten in het badje met warme paraffine steken. Je ‘dipt’ ze een aantal keer in het badje zodat je handen of voeten volledig bedekt zijn met paraffine. Hierna worden je handen of voeten verpakt in plastic en in een een warme doek gewikkeld zodat de paraffine zijn werk kan doen. Door de warmte gaan de poriën openstaan, hierdoor kan de crème goed intrekken. Tijdens het inwerken van de pakking kun je heerlijk ontspannen. Na ongeveer een kwartier, wanneer alle voedingsstoffen zijn opgenomen, wordt de paraffine verwijderd. Door het afkoelen is de paraffine gestold, waardoor het makkelijk te verwijderen is. Het resultaat? Een superzachte huid en mooie, gehydrateerde handen of voeten. 

Wat zijn de voordelen van een paraffine behandeling:

 •  geeft je huid een mooie glans.
 • ontspant en kalmeert de huid.
 • maakt de huid elastisch.
 • verminderd rimpels.
 • stimuleert de bloedsomloop.
 • goed voor de beweegbaarheid van de gewrichten.
 • stimuleert de zintuigen en verminderd stress.

De behandeling kan worden toegepast:

 • Bij extreem droge handen en voeten waarbij pijnlijke kloven (kunnen) ontstaan
 • Voor het verlichten van gewrichtsklachten bij jicht, artrose, reumatoïde artritis en winterhanden en voeten (kan verlichting brengen)
 • Bij droge handen en voeten in de zomer, wanneer de huid wordt blootgesteld aan de zon
 • Maar ook om uzelf eens lekker te verwennen!

Hoe vaker u deze behandeling toepast hoe soepeler de huid word en blijft.

Meldt u bij het maken van uw afspraak als u van deze behandeling gebruik wilt maken. Een paraffinebehandeling kan helaas niet worden gedaan als u een wondje heeft op de plek waar u behandeld wilt worden.

Prijzen & Behandelingen

Parrafinepakking

Behandeling Prijs


Handen25 min.   € 15   
met scrub en handcreme
Voeten25 min.   € 15   
met scrub en voetcreme

Prijzen

Product partners

Wat klanten zeggen

 • I spent there lovely and fully relax hour. The massage was better then I expected. The place is super nice and cosy. Thank you for lovely time.

  Anna

   

 • Opnieuw bij Peggy geweest voor het opvullen. Het resultaat is prachtig en ik ben er super super blij mee. Dankjewel Peggy

  Gizem

 • Heerlijke balinese massage gehad. De salon is mooi, schoon en Peggy is zeer deskundig. Al eerder ook een gezichtsbehandeling gehad en ik kom zeker terug voor meer behandeling. Een bezoek aan Skin & More is een cadeautje voor jezelf. Een echte aanrader!

  Natalja

 • Peggy is een zeer professionele schoonheidsspecialiste. Ze maakte gebruik van kwalitatieve producten van Bergman en kijkt echt naar jouw huid en past haar behandeling daarop aan. Ik kom graag nog eens terug.

  Sharona

 • Super lieve spontane vrouw.. topsfeer, goede kwaliteiten, je wordt met liefde geholpen. Peggy werkt heel netjes en hygiënisch. Bedankt! Ik kom hier zeker vaker terug.

  Yousra

  Lombardkade 42A
  3011ZB Rotterdam

  06 - 39 296 849
  010 - 84 46 126
  info@skinandmore.nl

  KvK 73 61 36 14

  Copyright © 2020 Skin & More. Alle rechten voorbehouden.