Skip to main content

Waxen

Waxen is dé oplossing voor het verwijderen van ongewenste haren. Onze speciale waxtechniek zorgt voor een superglad resultaat. De haren blijven 3 tot 6 weken weg nadat ze zijn gewaxt. De Wax is speciaal ontwikkeld voor elk huidtype, waaronder ook voor de gevoelige en allergische huid. Stoppels en ingegroeide haren zijn meteen verleden tijd.

 • géén uitslag
 • géén ingegroeide haartjes
 • direct resultaat • gladde en zachte huid
 • 3 tot 6 weken haarvrij
 • Een regelmatig waxritme zorgt voor een prettigere behandeling. Wij adviseren je om binnen 3 tot 6 weken na de behandeling terug te komen. De haren hebben dan de juiste lengte bereikt om opnieuw gewaxt te kunnen worden.
 • We raden je af om je haren te scheren tussen de wax behandelingen door. Van scheren worden haren hard en stug. Je haar moet ongeveer een halve cm lang zijn om gewaxt te worden. Scrub vanaf 3 dagen na de behandeling de huid 3 keer per week om de huid zacht en glad te houden en ingegroeide haren te voorkomen.
 • DE EERSTE 24 UUR NA HET WAXEN:
  – Neem geen heet bad of hete douche.
  – Ga niet in de zon of onder de zonnebank liggen.
  – Ga niet naar de sauna.
  – Blijf uit het zwembad én uit zee.
  – Gebruik geen geparfumeerde producten op de huid.
 • EN DAARNA:
  – Niet scrubben binnen drie dagen na het waxen.
  – Scheer je haar nooit tussen je wax afspraken door. Dit verstoort de ontharingscyclus!
  – Gebruik, als je na 24 uur weer in de zon gaat, een zonneproduct met een hoge beschermingsfactor.

Wat is waxen?

Waxen, ook wel harsen genoemd, is een van de meeste populaire methoden om tijdelijk te ontharen. Door te waxen verwijderen we je haartjes met wortel en al. Hierdoor krijg je geen stoppels en komen je haartjes zachter terug. Bovendien wordt de haargroei steeds minder. De wax wordt op een lage temperatuur op je huid gebracht. Daarna verwijderen we de wax met een strip of wordt de wax zelf opgepakt en met een snel handbeweging van de huid gehaald. Het resultaat is een gladde, zachte huid zonder vervelende haartjes.

Het grote voordeel van waxen is: je hebt lange tijd een gladde huid waar je geen omkijken naar hebt! 

Als je scheert of ontharing crèmes gebruikt, blijven de haarwortels zitten. Je haar groeit direct terug en je krijgt stoppels. Met waxen heb je daar geen last van; de haartjes blijven langer weg en komen zacht terug. Bovendien wordt de haargroei steeds minder. Een ander voordeel van waxen is dat het je dode huidcellen ook verwijderd. Hierdoor wordt je huid niet alleen superglad maar ook superzacht.

Prijzen

Waxen
Waxen – bovenlip
10 min.
€ 7
Boek nu!
Waxen – kaaklijn
10 min.
€ 8
Boek nu!
Waxen – kin
10 min.
€ 8
Boek nu!
Waxen – nek
10 min.
€ 8
Boek nu!
Waxen – wangen
10 min.
€ 8
Boek nu!
Waxen – bovenlip en kin
15 min.
€ 13
Boek nu!
Waxen – wenkbrauwen
15 min.
€ 13
Boek nu!
Waxen – hele gezicht
30 min. | excl. wenkbrauwen
€ 29
Boek nu!
Prijzen