Waxen

Waxen is dé oplossing voor het verwijderen van ongewenste haren. Onze speciale waxtechniek zorgt voor een superglad resultaat. De haren blijven 3 tot 6 weken weg nadat ze zijn gewaxt. De Wax is speciaal ontwikkeld voor elk huidtype, waaronder ook voor de gevoelige en allergische huid. Stoppels en ingegroeide haren zijn meteen verleden tijd.

 • géén uitslag
 • géén ingegroeide haartjes
 • direct resultaat • gladde en zachte huid
 • 3 tot 6 weken haarvrij
 • Een regelmatig waxritme zorgt voor een prettigere behandeling. Wij adviseren je om binnen 3 tot 6 weken na de behandeling terug te komen. De haren hebben dan de juiste lengte bereikt om opnieuw gewaxt te kunnen worden.
 • We raden je af om je haren te scheren tussen de wax behandelingen door. Van scheren worden haren hard en stug. Je haar moet ongeveer een halve cm lang zijn om gewaxt te worden. Scrub vanaf 3 dagen na de behandeling de huid 3 keer per week om de huid zacht en glad te houden en ingegroeide haren te voorkomen.
 • DE EERSTE 24 UUR NA HET WAXEN:
  – Neem geen heet bad of hete douche.
  – Ga niet in de zon of onder de zonnebank liggen.
  – Ga niet naar de sauna.
  – Blijf uit het zwembad én uit zee.
  – Gebruik geen geparfumeerde producten op de huid.
 • EN DAARNA:
  – Niet scrubben binnen drie dagen na het waxen.
  – Scheer je haar nooit tussen je wax afspraken door. Dit verstoort de ontharingscyclus!
  – Gebruik, als je na 24 uur weer in de zon gaat, een zonneproduct met een hoge beschermingsfactor.

Wat is waxen?

Waxen, ook wel harsen genoemd, is een van de meeste populaire methoden om tijdelijk te ontharen. Door te waxen verwijderen we je haartjes met wortel en al. Hierdoor krijg je geen stoppels en komen je haartjes zachter terug. Bovendien wordt de haargroei steeds minder. De wax wordt op een lage temperatuur op je huid gebracht. Daarna verwijderen we de wax met een strip of wordt de wax zelf opgepakt en met een snel handbeweging van de huid gehaald. Het resultaat is een gladde, zachte huid zonder vervelende haartjes.

Het grote voordeel van waxen is: je hebt lange tijd een gladde huid waar je geen omkijken naar hebt! 

Als je scheert of ontharing crèmes gebruikt, blijven de haarwortels zitten. Je haar groeit direct terug en je krijgt stoppels. Met waxen heb je daar geen last van; de haartjes blijven langer weg en komen zacht terug. Bovendien wordt de haargroei steeds minder. Een ander voordeel van waxen is dat het je dode huidcellen ook verwijderd. Hierdoor wordt je huid niet alleen superglad maar ook superzacht.

Prijzen

Waxen

Behandeling Prijs


Waxen – neus10 min.     € 6,-   
Waxen – oren10 min.     € 6,-   
Waxen – bovenlip10 min.     € 7,-   
Waxen – kaaklijn10 min.     € 8,-   
Waxen – kin10 min.     € 8,-   
Waxen – nek10 min.     € 8,-   
Waxen – kaaklijn10 min.     € 8,-   
Waxen – wangen10 min.     € 8,-   
Waxen – bovenlip en kin15 min. € 13,-   
Waxen – wenkbrauwen15 min. € 13,-   
Waxen – hele gezicht excl. wenkbrauwen30 min. € 26,-   

Prijzen

Product partners

Wat klanten zeggen

 • I spent there lovely and fully relax hour. The massage was better then I expected. The place is super nice and cosy. Thank you for lovely time.

  Anna

   

 • Opnieuw bij Peggy geweest voor het opvullen. Het resultaat is prachtig en ik ben er super super blij mee. Dankjewel Peggy

  Gizem

 • Heerlijke balinese massage gehad. De salon is mooi, schoon en Peggy is zeer deskundig. Al eerder ook een gezichtsbehandeling gehad en ik kom zeker terug voor meer behandeling. Een bezoek aan Skin & More is een cadeautje voor jezelf. Een echte aanrader!

  Natalja

 • Peggy is een zeer professionele schoonheidsspecialiste. Ze maakte gebruik van kwalitatieve producten van Bergman en kijkt echt naar jouw huid en past haar behandeling daarop aan. Ik kom graag nog eens terug.

  Sharona

 • Super lieve spontane vrouw.. topsfeer, goede kwaliteiten, je wordt met liefde geholpen. Peggy werkt heel netjes en hygiënisch. Bedankt! Ik kom hier zeker vaker terug.

  Yousra

  Lombardkade 42A
  3011ZB Rotterdam

  06 - 39 296 849
  010 - 84 46 126
  info@skinandmore.nl

  KvK 73 61 36 14

  Copyright © 2020 Skin & More. Alle rechten voorbehouden.