IPL – Acné

Lichtflitsmethode

Met de MedCos IPL kunnen vele vormen van acne zeer effectief en veilig behandeld worden. Met als resultaat, een rustige huid en een sterke vermindering van roodheid. Het gepulseerde licht wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Door deze warmte wordt de bacterie P. acnes vernietigd. Deze bacterie is met name verantwoordelijk voor het ontstaan van acne.

Een behandeling duurt ongeveer 10 tot 15 minuten en tussen opeenvolgende behandelingen ligt minimaal een periode van 2 weken. Afhankelijk van de ernst van de acne, wordt bij aanvang bepaald hoeveel behandelingen nodig zijn en welke frequentie het meest optimale resultaat geeft. Dit kan ook vaker dan 1 keer per 2 weken zijn. Dit is onder meer afhankelijk van de locatie en de ernst van de acne. Doorgaans is een kuur van 8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Wat is Acné?

Acne is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Het kan allerlei oorzaken hebben, namelijk erfelijkheid, hormonen en talgproductie. Acne kan als cosmetisch storend worden ervaren.

Heeft u ook last van acne en wilt u graag dat uw huid verbetert? Dan biedt de MedCos IPL-methode de uitkomst. Na een IPL Acne behandeling bij Skin & more Clinic is uw huid een stuk rustiger en tevens een stuk minder rood. U kunt dus zichtbaar resultaat verwachten. Benieuwd hoe dit precies werkt? We leggen het u graag uit.

Hoe werkt het?

Het licht van de MedCos IPL vernietigt de bacterie P. Acnes waardoor de huid tot rust komt en de acne zienderogen vermindert.

Kuur

Een behandeling duurt ongeveer 10-15 minuten, tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van ongeveer 2 weken. Afhankelijk van de ernst van de acne bepaalt de behandelaar bij aanvang of de kuur toepasbaar is en hoeveel behandelingen er nodig zijn met de meest optimale frequentie. Dit kan ook vaker dan 1 keer per 2 weken zijn. Doorgaans is een kuur van 8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Let wel: de huid zal tot rust komen en er zienderogen beter uitzien, maar acne komt vaak van binnenuit en/of heeft hormonale oorzaken, waardoor het probleem altijd terug kan komen.

Prijzen

Acné

Regio/gebied Prijs


Hele gelaat 1X € 69   
Hele gelaat 3X € 169   
Wangen/kin (incl. jukbeenlijn) € 49   
Hals € 49   
Schouders € 89   
Schouders / Rug € 129   

 

Voor de IPL Acne behandeling zal je gemiddeld 3 tot 6 keer terug moeten komen om een goed resultaat te bereiken.

Prijzen

Product partners

Wat klanten zeggen

 • I spent there lovely and fully relax hour. The massage was better then I expected. The place is super nice and cosy. Thank you for lovely time.

  Anna

   

 • Opnieuw bij Peggy geweest voor het opvullen. Het resultaat is prachtig en ik ben er super super blij mee. Dankjewel Peggy

  Gizem

 • Heerlijke balinese massage gehad. De salon is mooi, schoon en Peggy is zeer deskundig. Al eerder ook een gezichtsbehandeling gehad en ik kom zeker terug voor meer behandeling. Een bezoek aan Skin & More is een cadeautje voor jezelf. Een echte aanrader!

  Natalja

 • Peggy is een zeer professionele schoonheidsspecialiste. Ze maakte gebruik van kwalitatieve producten van Bergman en kijkt echt naar jouw huid en past haar behandeling daarop aan. Ik kom graag nog eens terug.

  Sharona

 • Super lieve spontane vrouw.. topsfeer, goede kwaliteiten, je wordt met liefde geholpen. Peggy werkt heel netjes en hygiënisch. Bedankt! Ik kom hier zeker vaker terug.

  Yousra

  Lombardkade 42A
  3011ZB Rotterdam

  06 - 39 296 849
  010 - 84 46 126
  info@skinandmore.nl

  KvK 73 61 36 14

  Copyright © 2020 Skin & More. Alle rechten voorbehouden.