Skip to main content

Kalahari™

Kalahari gezichtsbehandelingen

Met een zoektocht naar een fantastisch nieuw merk hebben we gekozen voor het unieke en bijzondere huidverbeteringsmerk Kalahari uit Zuid-Afrika.

Een gezichtsbehandeling van Kalahari is altijd op maat voor u gemaakt aan de hand van een huidanalyse, zodat de juiste behandeling uitgevoerd wordt.

Met botanische ingrediënten die hun oorsprong vinden in inheemse Afrikaanse planten bevatten de producten hoogwaardige peptiden, vetzuren, vitamines en antioxidanten die de huid voeden en herstellen.

Kalahari garandeert zichtbare huidverbetering en een unieke Afrika beleving.  Deze behandelingen geven de huid een enorme boost!

Kalahari helpt aan verbetering bij:

 • Huidverhoudering
 • Acne – grove poriën
 • Pigment vlekken
 • Extreem droge huid
 • Gevoelige huid

Waarom Kalahari™?

Grote zorg gaat gepaard bij de selectie van ingrediënten van superieure kwaliteit en alleen de zuiverste natuurlijke plantaardige oliën en duurzame bronnen worden gebruikt.

 • Onze producten zijn natuurlijk
 • ​Onze producten worden niet getest op dieren
 • De meeste van onze verpakkingen zijn recyclebaar en herbruikbaar
 • Kalahari producten bevatten geen: parabenen, sulfaten, derivaten, isopropyleen, glycol, formaldehyde of minerale oliën.
 • Milieubewust
 • We zijn toegewijd aan onze omgeving en streven ernaar om duurzame natuurlijke hulpbronnen te gebruiken. De meeste van onze ingrediënten zijn gekoppeld aan Fair Trade organisaties en onze Khoi San Rooibos thee wordt organisch geoogst.

Ontdek hier de behandelingen van Kalahari

Al onze Kalahari behandelingen bestaan uit een reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, massage, masker en dagverzorging. Er zijn mogelijkheden om de behandeling verder uit te bereiden, met handmassage tijdens het intrekken van het masker of bovenlip harsen. Deze opties kunt u doorgeven als u de afspraak maakt.

Kalahari™ – Gezichtsbehandelingen

Kalahari Meet & Treat

Eenmalig te boeken

Wil je eens kennis maken met de producten van Kalahari? Dan kun je beginnen met de Meet & Treat behandeling. Dit is een heerlijke behandeling om kennis te maken met Kalahari en is geschikt voor elk huidtype.

50 minuten

€ 59  

Ultra Hydration treatment (Lipid Rich)

Voor de droge/gevoelige huid, hydraterend en hersteld de huidbarrière

De Ultra hydration treatment bevat een masker van botanische oliën rijk aan essentiële vetzuren die zelfs de meest droge huid hydrateert. Met zacht masserende bewegingen wordt het masker aangebracht op de huid voor een diepe hydratatie. De hoofdingrediënten zijn Shea boter, Jojoba olie en Rozemarijn olie die zorgen voor herstel van de natuurlijke huid barrière. De behandeling brengt het leven terug in een droge huid en is geschikt voor alle huidtypes behalve de vette en acne gevoelige huid.

incl. uitgebreide gezicht/ hals-schouder massage

60 minuten

€ 65  

Hydra, plumping & boost treatment (Vita Gel)

Alle huidtypen behalve gevoelige huid. Ultra verjongend, vochtvasthoudend, gladdere huidtextuur

Deze behandeling doet de huid herleven en zorgt voor huidverjonging door de dubbele fruitzuurmaskers. De effectieve combinatie van alpha hydroxyzuren, peptiden en vochtbindende ingrediënten zorgen voor een zichtbaar jongere, stralende en gedetexuriseerde huid. De hoofdingrediënten zijn Pentapeptide, AHA’s en Opstandingsplant. Ook voor mensen met couperose is dit een mooie behandelling. De behandeling is minder geschikt voor de huid met eczeem en rosacea.

incl. uitgebreide gezicht/ hals-schouder massage

60 minuten

€ 69  

Brightening treatment (Phytic Clay)

Hyperpigmentatie en de onzuivere/ acne huid

De Brightening treatment is een pro-actieve behandeling waarbij het masker amandel, glycol en fytinezuur van sojaboon extract bevat. Het masker richt zich effectief op hyperpigmentatie en de onzuivere/ acne huid en laat het zichtbaar stralend en verkwikt achter. Niet geschikt voor gevoelige huidtypes.

incl. uitgebreide gezicht/ hals-schouder massage

60 minuten

€ 69  

Phyto enzyme compound treatment

Diepe exfoliatie / verhelderen / anti-aging / grove poriën

Deze behandeling is zeer effectief! het is een diepe reiniging en exfoliatie behandeling met anti-veroudering voordelen. De gel bevat pompoenenenzym en glycolzuur, waardoor de huid zichtbaar helderder en jonger wordt. De Behandeling wordt op maat samengesteld, dus geschikt voor alle huidtypen (droog, gevoelig, vet, gecombineerd, vochtarm, rijp, hypergepigmenteerd). Verschillende type phyto kleimaskers kunnen worden toegepast tijdens deze behandeling. Voordelen: Botanical clay mask verminderd talg. Honeybush tea powder extract gaat veroudering tegen. Kigilia africana mud extract verstevigd de huid.

incl. epileren, cuppingmassage en uitgebreide gezicht/ hals-schouder massage.

Deze behandeling is prachtig in combinatie met de Kalahari vitamine C behandeling

60 minuten

€ 75  

Vitamine C treatment

Voor alle huidtypen: anti pigmentatie – anti-roodheid – anti-aging – rijk aan anti-oxidanten – verhelderend – verstevigend stralende huid

Het paradepaardje van Kalahari!

Dit is een ultra versterkende anti-veroudering behandeling rijk aan biologische Vitamine C en essentiële antioxidanten. Vitamine C boost en verbetert het collageen- en elastineherstel. Hierdoor worden fijne lijntjes en rimpels al na een behandeling zichtbaar verminderd. De huid wordt zichtbaar sterker, poriën verstrakken en de huid gaat er helderder en jonger uitzien. Geschikt voor alle huidtypes.

incl. handmassage en uitgebreide gezicht/ hals-schouder massage

60 minuten

€ 69  

Vitamine C Platinum treatment

anti pigmentatie – anti-roodheid – anti-aging – rijk aan anti-oxidanten – verhelderend – verstevigend- stralende huid

Het paradepaardje van Kalahari!

Deze Vitamine C Platinum treatment is inclusief gelaat, nek en décolleté. Extra toevoeging: een peeling aangepast op uw huidtype waardoor uw huid een enorme boost krijgt.

incl. epileren, cuppingmassage, handmassage of hoofdmassage en uitgebreide gezicht/ hals-schouder massage.

Dit is een ultra versterkende anti-veroudering behandeling, rijk aan biologische Vitamine C en essentiële antioxidanten. Deze Vitamine C boost verbetert het collageen- en elastineherstel. Hierdoor worden fijne lijntjes en rimpels al na een behandeling zichtbaar verminderd. De huid wordt sterker, poriën verstrakken en gaat er helderder en jonger uitzien. Geschikt voor alle huidtypes.

75 minuten

€ 119  

Detox treatment (charcol mask)

Geschikt voor de onzuivere/ acne huid – grove poriën

Deze diep reinigende en zuiverende behandeling is geschikt voor de effectieve verwijdering van onzuiverheden, verstopte poriën en droge huid opeenhopingen. Actieve kool absorbeert effectief gifstoffen, bacteriën en vervuilers uit de huid en laat het geëxfolieerd en gezuiverd achter. Geschikt voor de vette, acne gevoelige huid. Niet geschikt voor de gevoelige huid.

60 minuten

€ 69  

HydroPeptide®