Skip to main content

BB Glow

Stralende en egale huidskleur

Heb jij last van oneffenheden, grove poriën, (oude) littekens of rode en onrustige vlekjes? Of misschien wil je wel graag van de donkere kringen onder je ogen af? In deze gevallen is BB Glow perfect voor jou!

BBGLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale kleur wordt gecreëerd, zonder gebruik te maken van pigmenten. Het geeft een lichte tot matige dekking om vlekjes, ouderdomsvlekjes, pigment, donkere kringen of roodheid te verbergen. Je huid gaat stralen en je krijgt een egale huidskleur.

Je combineert de voordelen van een Microneedling behandeling met speciale pigment serums. De behandeling zorgt voor een direct optisch natuurlijk egaler gezicht. Met een nanonaaldje worden er minuscuul kleine gaatjes in de huid gemaakt en een speciaal foundation serum (vergelijkbaar met een BB cream) wordt aansluitend op het huidtype aangebracht. 

De resultaten van een microneedling behandeling met BB Glow serum zijn direct zichtbaar na de eerste behandeling!  Vaak zie je dat een BB Glow behandeling het mooiste effect behaald in kuur verband. Na deze kuur is het raadzaam elk half jaar deze BB Glow behandeling herhalen. Zo blijft het effect optimaal. 

De behandeling heeft een positief effect op:

 • Pigmentvlekken
 • Hydratatie van de huid
 • Sproeten
 • Hyperpigmentatie (roodheid)
 • Acné
 • Couperose / Rosacea
 • Ouderdomsvlekken
 • Donkere kringen onder de ogen
 • Kleine littekentjes van het gelaat
 • De veiligheid van het BB glow serum is uitvoerig getest. Het product voldoet volledig aan de veiligheidseisen zoals opgesteld in de EU. Het serum is vrij van parabenen, geuren, alcohol, kleurstoffen én is allergeenvrij. Dit maakt het product uitermate geschikt voor langdurige toepassing.

  Hoe werkt de BB Glow behandeling precies?

  We verwijderen eerst de make-up van het gezicht. Om de huid voor te bereiden op diepe penetratie van BB-crème, wordt er een exfoliërende crème gebruikt om dode huidcellen te verwijderen. Na de exfoliatie en reiniging met een gel die de poriën opent, wordt de BB-crème ampullen met natuurlijke ingrediënten aangebracht op jouw huid met een dermapen. Er zijn 3 tinten BB-crème ampullen beschikbaar: licht, medium en donker. De tint die het best bij jouw huid past wordt geselecteerd en onder de huid aangebracht met een micronaald. Na penetratie zullen BB-crème ampullen zich vermengen met en zich aanpassen aan jouw huidskleur. Tot slot brengen we een masker aan op jouw huid, dat gedurende 20 minuten zorgt voor het kalmeren van de huid en dat helpt bij de genezing. Dit verjongt en verfijnt de textuur van de huid.

  Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

  Tussen de 1 tot 3 behandelingen: dit is afhankelijk van het huidtype, de leeftijd en de na verzorging.

  Om de hoeveel tijd moet de BB Glow behandeling bijgewerkt worden?

  Je kunt het best om de 6 tot 8 maanden, 2 tot 3 behandelingen laten toepassen.

  Nazorg BB Glow

  Gedurende 48 tot 72 uur geen make-up gebruiken. Vermijd het liefst zo lang mogelijk water in je gezicht, dit voor de langere houdbaarheid van uw behandeling. De huid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Een voedende hydraterende crème gebruiken.

  Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan (na 2 dagen) een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna en neem geen hele hete douche. Wij adviseren tot twee weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken.

  Wanneer mag je niet behandeld worden

  • Bij een zwangerschap
  • Wanneer je een actieve infectie in het gezicht hebt
  • Kwaadaardige huidaandoening
  • Zonverbrande huid
  • Auto-immuunziekte
  • Als je minder dan 2 weken geleden botox en fillers hebt geplaatst.

  Hoeveel tijd moet ik tussen twee behandelingen laten?

  Tussen de 2 tot 4 weken. Bij deze behandeling hoeven we niet per se 28 dagen te wachten tot het cel vernieuwingsproces compleet is, omdat het op maximaal 0,5 mm diepte van de bovenste huidlaag geplaatst wordt.

  Veiligheid BB Glow:

  De veiligheid van het BB Glow serum is uitvoerig getest. Het product voldoet volledig aan de veiligheidseisen zoals opgesteld in de EU. Het serum is vrij van geuren, alcohol, kleurstoffen én is allergenenvrij. Dit maakt het product uitermate geschikt voor langdurige toepassing. In principe zou u slechts één dag aan downtime nodig hebben. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn lichte roodheid eerste 2-3 uren bij gevoelige huid.

  Prijzen & Behandelingen

  Regio/gebied Prijs


  1 behandeling € 89
  Kuur van 3 behandelingen € 255
  Incl. gratis naverzorging voor thuis