CO2 Carboxy Therapie

Huidverbetering

Zichtbaar resultaat na de eerste behandeling – Geen bijwerkingen – Geen herstelperiode

Carboxy Therapie is een prachtige behandeling: voor een doffe/vale huidkleur, pigmentatie problemen, vochtarme huid, acné en onzuivere huid, huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels, littekens die slecht genezen, donkere kringen rondom de ogen en vetophopingen in het gelaat.

Het is een pijnloze behandeling waarbij de CO2 (koolstofdioxide) rechtstreeks in de huid wordt gebracht. Zodra CO2 wordt geabsorbeerd in de huid worden de rode bloedcellen aangezet om meer zuurstof af te geven. De CO2 die vrij komt tijdens het gebruik van dit masker versnelt de cel vernieuwing en de productie van elastine en collageen in de huid wordt gestimuleerd. De huid wordt daarbij sterker door het herstel van het immuunsysteem.

Ook als ontstekingsremmende behandeling voor bijvoorbeeld acne en rosacea is Carboxy Therapie effectief. Carboxy vernieuwt niet alleen de huidstructuur, ook het natuurlijke vochtgehalte van de huid verbeterd. De huid ziet er na de eerste behandeling direct helder, fris, egaler, minder gelijnd en elastischer uit. 

Hoe werkt CO2 Carboxy Therapie?

De behandeling bestaat uit een unieke CO2 gel en een speciaal vliesmaker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare CO2 gas bubbels die op de huid uiteenspatten en het siliconen masker voorkomt dat het gas verdampt en direct de huid in gaat. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt.

De behandeling kan worden gecombineerd met verschillende maskers en aanvullende behandelingen.

CO2 Carboxy Therapie kan worden ingezet bij:

 • Acné (het verhoogde zuurstofgehalte is dodelijk voor de bacterie die acné veroorzaakt)
 • rosacea
 • futloze huid
 • verminderde elasticiteit
 • slechte doorbloeding
 • rimpels en fijne lijntjes
 • donkere kringen onder de ogen

Prijzen & Behandelingen

Carboxy Therapie

inclusief het Biocellulosemasker

Dit masker is doordrenkt met 20 ml serum met hyaluronzuur, peptiden en Centella Asiatica. De werkstoffen in het KRX Biocellulosemasker dringen sneller in de huid dan enig ander masker op de markt.

Behandelfases: reinigen, peeling / scrub, epileren (bijwerken), verwijderen van onzuiverheden, Carboxy Therapie, Biocellulosemasker, massage, verzorging afgestemd op uw huid.

60 minuten

€ 75  

Carboxy Therapie

inclusief V-mask

Ons Krx Aesthetics V-mask is ontwikkeld voor het ‘optillen’ van de huid. De huid wordt gelift en krijgt een prachtige glow. Het is gemaakt om fijne lijntjes te behandelen. De huid wordt zichtbaar gelift en het masker zuivert en verkleint poriën. Dode huidcellen worden verwijderd zodat uw huid jong en fris aanvoelt.

Behandelfases: reinigen, peeling / scrub, epileren (bijwerken), verwijderen van onzuiverheden, Carboxy Therapie, V-mask, massage, verzorging afgestemd op uw huid.

60 minuten

€ 85  

Carboxy Triple treatment

Bij deze behandeling worden 3 behandelingen gecombineerd voor het beste resultaat: Carboxy Therapie, het V-lift masker en Cosmetische Meso therapie. Het resultaat? Een stralende, gelifte, gehydrateerde huid met zachtere rimpels en meer volume en een strakkere contour. Na 1 behandeling heb je al resultaat! Voor een langdurig resultaat wordt een kuur geadviseerd.

60 minuten

€ 135  

Carboxy Triple treatment (3X)

Bij deze behandeling worden 3 behandelingen gecombineerd voor het beste resultaat: Carboxy Therapie, het V-lift masker en Cosmetische Meso therapie. Het resultaat? Een stralende, gelifte, gehydrateerde huid met zachtere rimpels en meer volume en een strakkere contour. Na 1 behandeling heb je al resultaat! Voor een langdurig resultaat wordt een kuur geadviseerd.

3 X 60 minuten

€ 370  

Product partners

Wat klanten zeggen

 • Ik heb een BB Glow behandeling gehad en mijn gezicht straalt zo mooi!! Echt superrrr blij mee. Love it!

 • Geweldig blij weer met mij LVL behandeling bij Peggy. Peggy is attent, klantgericht en erg vriendelijk. Ze is een echte professioneel en heeft kennis en verstaat haar vak, al met al Top!

 • This salon is a little gem! I had an acne treatment the other day, my skin hasn’t look this nice for a really long time! I am definitely going back!

 • Fijne gezichtsbehandeling, veel uitleg tussendoor. Geeft blijk van kennis over bepaalde producten en wat mijn huid nodig heeft. Zeer prettig in de omgang

 • Het was weer een heerlijke massage. Alle plekken waar ik vast zat heeft ze er heel soepel uitgewerkt. Peggy zorgt ook voor een hele relaxte sfeer en een heerlijke ontspannen massage. Anderhalf uur was eigen weer te kort hahah

 • Would absolutely recommend. Great treatment, great atmosphere, my skin feels amazing.

 • Hele fijne cuppingmassage gehad!

 • The massage was very relaxing and helped with muscle tensions, overall very good treatment.

 • Heerlijke gezichtsbehandeling gehad! Hele mooie salon, moment dat je binnenkomt voel je je gelijk helemaal zen.

 • Het was een heerlijke ontspanningsmassage. Ook zeer fijn geluisterd naar mijn wensen qua blessure en druk. Ik ga zeker nog eens terug.

 • Uitstekende behandeling, op suggestie van Peggy met haar nieuwe merk Hydropeptide (anti-aging). Het effect was direct zichtbaar en nu, enkele dagen later, nog steeds! Prima bevallen en direct een nieuwe afspraak gemaakt.

   

 • Ik heb vaker een massage gehad maar nog nooit eerder zo'n bijzonder fijne massage ontvangen. Peggy was super! Ik kom zeker weer terug.

   

 • Peggy is erg professioneel in haar werk, neemt goed de tijd voor je en is erg vriendelijk en gastvrij! Zij kan tijdens een massage behandeling goed en zorgvuldig de pijnpunten aanvoelen. Ben erg tevreden!

   

Lombardkade 42A
3011ZB Rotterdam

06 - 39 296 849
010 - 84 46 126
info@skinandmore.nl

KvK 73 61 36 14

Copyright © 2020 Skin & More. Alle rechten voorbehouden.