Skip to main content

Peeling

Wat is een peeling?

Bij een chemische peeling wordt de huid behandeld met een hoge concentratie van een zuur, bijvoorbeeld glycolzuur of salicylzuur of melkzuur. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat dode huidcellen makkelijker loslaten, waardoor de kleur en textuur egaler worden. De talgproductie normaliseert en de littekentjes en vlekjes vervagen.

Daarnaast hebben de peelings ook positieve effecten bij huidveroudering. Omdat de huid zich vernieuwt voelt deze gladder en zachter aan en oogt gezonder en frisser. Zelfs fijne lijntjes vervagen waardoor de huid een jeugdigere uitstraling zal hebben. Huidveroudering, pigmentproblemen, zonschade en acné zijn allemaal problemen die door de toepassing van een peeling verbeteren.

 

Indicaties:

 • Acne, puistjes en mee-eters
 • Doffe huid
 • Huidonregelmatigheden
 • Hyperpigmentatie
 • Anti – Aging
 • Roodheid – Couperose/Rosacea

Welke peeling past bij mij?

Tijdens een persoonlijk intake gesprek kunnen we bepalen welke peeling het beste bij jou past. Soms is er een combinatie tussen de diverse peelings nodig om tot het gewenste eindresultaat te komen. De intake is kosteloos.

Wat zijn de kosten van een peeling behandeling?

Een peeling behandeling is al mogelijk vanaf € 65,00.

Soorten peelings:

30/30 Peel

Resurface & rejuvenate

Geen roodheid, zwelling of vervelling! Geschikt voor alle huidtypes

Krachtige combinatie van o.a. 30% vitamine C & 30% glycolzuur. Verhoogt het collageengehalte in de huid en reguleert MMP’s waardoor collageenafbouw wordt voorkomen en pigmentatie vermindert.

 • heeft een beschermend effect en bestrijdt ontstekingen en roodheden
 • verbeterend collageensynthese
 • kalmeert en vermindert roodheid en gevoeligheid
 • anti oxidant, corrigeert vroegtijdige huidveroudering
 • anti pigment effect- remt tyrosinase af en daarmee pigment aanmaak
30 minuten

€ 89  

high level-behandeling

Retinol peeling

Vermindert hyperpigmentatie
∙ Herstelt zonbeschadiging ∙ Stimuleert proteïnen in de huid ∙ Normaliseert de talgproductie ∙ Verbetert de huidbarriére∙ Ontstekingsremmend

De optiphi® Retinol Peel heeft een maximale concentratie van 2% pure retinol in de formulering. De geavanceerde liposomale ‘drager’ zorgt voor snelle absorptie en diepe penetratie van retinol in de huid. Terwijl de toevoeging van een bio-retinoïde de effecten van de peeling versterkt door in synergie met de retinol te werken. Deze unieke combinatie leidt tot een effectieve, maar zachte behandeling met weinig tot geen downtime.

De hoge hoeveelheid retinol die in de huid wordt geïntroduceerd, resulteert in een verhoogde proliferatiesnelheid die vervolgens leidt tot een betere penetratie van de ondersteunende actieve stoffen in de optiphi® Retinol Peel-formulering.

30 minuten

€ 119  

Green sea peeling

100% Natuurlijke peeling zonder chemische zuren.

De Green Sea Peel is een natuurlijke manier om de huid te vernieuwen zonder het gebruik van zuren. De hoofdsamenstelling van dit product wordt uit de zee geoogst: algen en spicula’s, microscopische holle naaldjes, van de zoetwaterspons. Algen zitten boordevol antioxidanten en peptiden waardoor collageenproductie wordt gestimuleerd en de collageenafbraak wordt geremd. Spicula’s, die er met het blote oog uitzien als een poeder, zorgen voor kleine kanaaltjes waardoor werkstoffen naar de cellen worden getransporteerd. Ook gaan de spicula’s infecties van de huid tegen. Hierdoor is deze peeling inzetbaar voor zowel het aanpakken van huidveroudering als acné.

Deze behandeling is inclusief het biocellulose masker.

50 minuten

€ 85  

Glow peeling

met 40% Glycolzuur is een huidvernieuwende peeling die hyperpigmentatie verlicht, een onmiddellijke glans en een gladde huidtextuur geeft, de teint egaliseert en sproeten, fijne lijntjes en rimpels helpt verminderen.

Het helpt poriën er ondieper uit te laten zien, waardoor ze bijna onzichtbaar worden. Het richt zich op het verwijderen van dode huidcellen en vuil, waardoor de huid zo fris blijft als van een baby!

Deze peeling is effectief op alle huidtypes.

50 minuten

€ 65  

Brightening peeling

met 40% melkzuur: een peeling waarvan bekend is dat deze de huidskleur effectief verheldert en lichter maakt en helpt de poriën te verfijnen en fijne lijntjes glad te strijken.

50 minuten

€ 65  

Clear peeling

met 30% Salicylzuur is een professioneel product welke speciaal is bedoeld voor de acne-gevoelige huid. Het richt zich op bacteriën en donkere vlekken. Het helpt de poriën te verwijderen, overtollig talg onder controle te houden en acne te verminderen. Het verwijdert effectief mee-eters en vermindert plooien op de huid, zoals die bij de lippen.

50 minuten

€ 65  

Mela- pro spot peel

Deze peeling wordt aanbevolen voor hyperpigmentatie/melasma, donkere vlekken, ouderdomsvlekken en zelfs littekens op het gezicht en lichaam. Het kan ook worden gebruikt om donkere striae te verlichten en de huid te egaliseren.

50 minuten

€ 65  

Skin boost peeling

hydratatie, volume, stevigheid, glans

Ziet uw huid er droog, dof en vermoeid uit? Het is een korte behandeling en geschikt voor alle huidtypen. Bedoelt om de structuur en conditie van de huid snel en langdurig te verbeteren. Het geeft uw huid direct een herstellende oppepper zonder uw huid te beschadigen. Al na 1 behandeling ziet u resultaat en krijgt uw huid meer volume, voelt gladder en steviger. Skin Boost Peel helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen waardoor deze wordt voorzien van een prachtige glow.

50 minuten

€ 65