Optiphi

Gezichtsbehandelingen

Optiphi is een Zuid-Afrikaanse cosmeceutical met advanced delivery systemen en hoge percentages werkzame ingrediënten. De producten van deze Zuid-Afrikaanse marktleider zijn ontstaan uit diverse onderzoeken binnen de wondgenezingsindustrie (Medika SA), aan de hand van een drie jaar durend project met als centrale vraag:

“Wat zou het meest ideale product zijn voor de huid?”

Een brede serie producten is ontwikkeld, op basis van de multidisciplinaire ervaring van experts in tandheelkunde, cardiologie en dermatologie. Dankzij de expertise uit deze verschillende biomedische achtergronden is Optiphi voortdurend in staat om de allerbeste huid herstellende producten te creëren. Deze marktleider werkt samen met (bio)chemici, genetica specialisten en plastische chirurgen. Dit maakt het een hele sterke speler in het veld, met ruime achtergrondkennis, die geen concessies doet op de kwaliteit én de uitstraling van producten. Een lijn met klasse dus.

Optiphi – Gezichtsbehandelingen

30/30 Peel

Resurface & Rejuvenate

Geen roodheid, zwelling of vervelling! Geschikt voor alle huidtypes

Krachtige combinatie van o.a. 30% vitamine C & 30% glycolzuur. Verhoogt het collageengehalte in de huid en reguleert MMP’s waardoor collageenafbouw wordt voorkomen en pigmentatie vermindert.

 • heeft een beschermend effect en bestrijdt ontstekingen en roodheden
 • verbeterend collageensynthese
 • kalmeert en vermindert roodheid en gevoeligheid
 • anti oxidant, corrigeert vroegtijdige huidveroudering
 • anti pigment effect- remt tyrosinase af en daarmee pigment aanmaak
30 minuten

€ 89  

high level-behandeling

Retinol Peeling

Vermindert hyperpigmentatie
∙ Herstelt zonbeschadiging ∙ Stimuleert proteïnen in de huid ∙ Normaliseert de talgproductie ∙ Verbetert de huidbarriére∙ Ontstekingsremmend

De optiphi® Retinol Peel heeft een maximale concentratie van 2% pure retinol in de formulering. De geavanceerde liposomale ‘drager’ zorgt voor snelle absorptie en diepe penetratie van retinol in de huid. Terwijl de toevoeging van een bio-retinoïde de effecten van de peeling versterkt door in synergie met de retinol te werken. Deze unieke combinatie leidt tot een effectieve, maar zachte behandeling met weinig tot geen downtime.

De hoge hoeveelheid retinol die in de huid wordt geïntroduceerd, resulteert in een verhoogde proliferatiesnelheid die vervolgens leidt tot een betere penetratie van de ondersteunende actieve stoffen in de optiphi® Retinol Peel-formulering.

60 minuten

€ 69  

HydroPeptide®

Product partners

Wat klanten zeggen

 • Ik heb een BB Glow behandeling gehad en mijn gezicht straalt zo mooi!! Echt superrrr blij mee. Love it!

 • Geweldig blij weer met mij LVL behandeling bij Peggy. Peggy is attent, klantgericht en erg vriendelijk. Ze is een echte professioneel en heeft kennis en verstaat haar vak, al met al Top!

 • This salon is a little gem! I had an acne treatment the other day, my skin hasn’t look this nice for a really long time! I am definitely going back!

 • Fijne gezichtsbehandeling, veel uitleg tussendoor. Geeft blijk van kennis over bepaalde producten en wat mijn huid nodig heeft. Zeer prettig in de omgang

 • Het was weer een heerlijke massage. Alle plekken waar ik vast zat heeft ze er heel soepel uitgewerkt. Peggy zorgt ook voor een hele relaxte sfeer en een heerlijke ontspannen massage. Anderhalf uur was eigen weer te kort hahah

 • Would absolutely recommend. Great treatment, great atmosphere, my skin feels amazing.

 • Hele fijne cuppingmassage gehad!

 • The massage was very relaxing and helped with muscle tensions, overall very good treatment.

 • Heerlijke gezichtsbehandeling gehad! Hele mooie salon, moment dat je binnenkomt voel je je gelijk helemaal zen.

 • Het was een heerlijke ontspanningsmassage. Ook zeer fijn geluisterd naar mijn wensen qua blessure en druk. Ik ga zeker nog eens terug.

 • Uitstekende behandeling, op suggestie van Peggy met haar nieuwe merk Hydropeptide (anti-aging). Het effect was direct zichtbaar en nu, enkele dagen later, nog steeds! Prima bevallen en direct een nieuwe afspraak gemaakt.

   

 • Ik heb vaker een massage gehad maar nog nooit eerder zo'n bijzonder fijne massage ontvangen. Peggy was super! Ik kom zeker weer terug.

   

 • Peggy is erg professioneel in haar werk, neemt goed de tijd voor je en is erg vriendelijk en gastvrij! Zij kan tijdens een massage behandeling goed en zorgvuldig de pijnpunten aanvoelen. Ben erg tevreden!

   

Lombardkade 42A
3011ZB Rotterdam

06 - 39 296 849
010 - 84 46 126
info@skinandmore.nl

KvK 73 61 36 14

Copyright © 2020 Skin & More. Alle rechten voorbehouden.