Skip to main content

Optiphi

Gezichtsbehandelingen

Optiphi is een Zuid-Afrikaanse cosmeceutical met advanced delivery systemen en hoge percentages werkzame ingrediënten. De producten van deze Zuid-Afrikaanse marktleider zijn ontstaan uit diverse onderzoeken binnen de wondgenezingsindustrie (Medika SA), aan de hand van een drie jaar durend project met als centrale vraag:

“Wat zou het meest ideale product zijn voor de huid?”

Een brede serie producten is ontwikkeld, op basis van de multidisciplinaire ervaring van experts in tandheelkunde, cardiologie en dermatologie. Dankzij de expertise uit deze verschillende biomedische achtergronden is Optiphi voortdurend in staat om de allerbeste huid herstellende producten te creëren. Deze marktleider werkt samen met (bio)chemici, genetica specialisten en plastische chirurgen. Dit maakt het een hele sterke speler in het veld, met ruime achtergrondkennis, die geen concessies doet op de kwaliteit én de uitstraling van producten. Een lijn met klasse dus.

Optiphi – Gezichtsbehandelingen

30/30 Peel

Resurface & Rejuvenate

Geen roodheid, zwelling of vervelling! Geschikt voor alle huidtypes

Krachtige combinatie van o.a. 30% vitamine C & 30% glycolzuur. Verhoogt het collageengehalte in de huid en reguleert MMP’s waardoor collageenafbouw wordt voorkomen en pigmentatie vermindert.

  • heeft een beschermend effect en bestrijdt ontstekingen en roodheden
  • verbeterend collageensynthese
  • kalmeert en vermindert roodheid en gevoeligheid
  • anti oxidant, corrigeert vroegtijdige huidveroudering
  • anti pigment effect- remt tyrosinase af en daarmee pigment aanmaak
30 minuten

€ 89  

high level-behandeling

Retinol Peeling

Vermindert hyperpigmentatie
∙ Herstelt zonbeschadiging ∙ Stimuleert proteïnen in de huid ∙ Normaliseert de talgproductie ∙ Verbetert de huidbarriére∙ Ontstekingsremmend

De optiphi® Retinol Peel heeft een maximale concentratie van 2% pure retinol in de formulering. De geavanceerde liposomale ‘drager’ zorgt voor snelle absorptie en diepe penetratie van retinol in de huid. Terwijl de toevoeging van een bio-retinoïde de effecten van de peeling versterkt door in synergie met de retinol te werken. Deze unieke combinatie leidt tot een effectieve, maar zachte behandeling met weinig tot geen downtime.

De hoge hoeveelheid retinol die in de huid wordt geïntroduceerd, resulteert in een verhoogde proliferatiesnelheid die vervolgens leidt tot een betere penetratie van de ondersteunende actieve stoffen in de optiphi® Retinol Peel-formulering.

60 minuten

€ 69  

HydroPeptide®