Gatineau – Gezichtsbehandelingen

SPECIFIEK

Signature Yeux

Eye-opener

Wilt u uw oogopslag er opener, ontspannender, stralender en jeugdiger uit laten zien? Deze treatment is een echte ‘eye opener’; een doelgerichte behandeling met maar liefst 3 verschillende massagetechnieken, ieder met een eigen effect. Met de Eye lift tools wordt de oogcontour gemasseerd en op milde maar effectieve wijze gestimuleerd. De afvalstoffen worden afgevoerd en uw oogcontour wordt helderder, aangespannen en glad gestreken. Het resultaat is verbluffend!  

35 minuten

€ 35  

ANTI AGING

Egale Huid

Egaliteit & Helderheid

Wilt u dat uw huid weer egaler, rustiger en helderder wordt? Dankzij een combinatie van unieke stimulerende, drainerende en ontspannende bewegingen vermindert de Expert Treatment van Gatineau Paris zichtbare tekenen van de huidveroudering. Het gebruik van specifieke, high-quality producten versterkt het effect van de massages.

75 minuten

€ 75  

ANTI AGING

Gezonde Glans

Detox & Uitstraling

Wilt u tekenen van vermoeidheid uitwissen, rimpeltjes verminderen en de teint verhelderen? De Expert Treatment van Gatineau Paris geeft de huid een cryo-effect met liftend en aanspannend resultaat. De huid is egaler en helderder en de teint hervindt haar natuurlijke glans en uitstraling.

75 minuten

€ 75  

ANTI AGING

Intensieve Anti Aging

Anti-rimpel & Verstevigend

Wilt u diepere lijntjes en rimpeltjes gladstrijken en opvullen? De Expert Treatment van Gatineau Paris combineert technologie met een exclusieve massage, voor een zichtbaar en langdurig resultaat. De huid ziet er onmiddellijk gladder en voller uit en diepere rimpeltjes worden opgevuld.

75 minuten

€ 75  

ANTI AGING

Onmiddelijk Liftend

Liftend & Verstevigend

Wilt u de diepere lijntjes van uw huid en rimpeltjes aanpakken en het verlies van stevigheid herstructureren? De Expert Treatment van Gatineau Paris zorgt ervoor dat de huid gestimuleerd wordt en maakt haar steviger. Behalve een mooi resultaat zult u een heerlijke wellness-beleving ervaren.

75 minuten

€ 75  

ANTI AGING

Collageenexpert

Hydraterend & Anti rimpel

Wilt u uw huid een hydratatie boost geven, expressielijntjes gladstrijken en de tekenen van vermoeidheid verminderen? De behandeling met Drain Lift-stokjes zorgt dat de huid gestimuleerd wordt en maakt haar steviger. Behalve een fantastisch resultaat geven de Expert treatments van Gatineau Paris een heerlijke wellness-beleving.

75 minuten

€ 75  

ANTI AGING

Jeanne’s Basis Treatment

Basis Anti-Aging

Wilt u een compacte anti-aging behandeling om de expressielijntjes en diepere rimpeltjes aan te pakken? De basis Treatments van Gatineau combineren exclusieve formules en een unieke massage, waarbij voor ieder huidtype een salonbehandeling en verzorgingsprogramma-voor-thuis geadviseerd kan worden. De behandeling biedt een onmiddellijk zichtbaar resultaat en een heerlijk moment van complete ontspanning.

60 minuten

€ 59  

ANTI AGING

Jeanne’s Top Treatment

Premium Anti-Aging

Wilt u alle tekenen van huidveroudering aanpakken? Zoals rimpels, verlies van comfort, verlies van stevigheid en de vale teint. De Expert Treatment van Gatineau Paris zorgt ervoor dat de huid gestimuleerd wordt en maakt haar steviger. Behalve een mooi resultaat zult u een heerlijke wellness-beleving ervaren.

75 minuten

€ 75  

BASIS

Aquamemory

Voedend & Hydraterend

Heeft u een huid met fijne lijntjes als gevolg van dehydratatie en heeft u een huid die trekkerig aanvoelt? De basis Treatments van Gatineau combineren exclusieve formules en een unieke massage, waarbij voor ieder huidtype een salonbehandeling en verzorgingsprogramma-voor-thuis geadviseerd kan worden. De behandeling biedt een onmiddellijk zichtbaar resultaat en een heerlijk moment van complete ontspanning.

60 minuten

€ 59  

BASIS

Clear & Perfect

Detox & Zuiverend

Heeft u een glimmende huid, onzuiverheden en verstopte poriën? Of heeft u een vale huid doordat u onlangs ziek bent geweest of een ‘rokershuid’? De basis Treatments van Gatineau combineren exclusieve formules en een unieke massage, waarbij voor ieder huidtype een salonbehandeling en verzorgingsprogramma-voor-thuis geadviseerd kan worden. De behandeling biedt een onmiddellijk zichtbaar resultaat en een heerlijk moment van complete ontspanning.

60 minuten

€ 59  

Save up to 45%

Product partners

Wat klanten zeggen

 • I spent there lovely and fully relax hour. The massage was better then I expected. The place is super nice and cosy. Thank you for lovely time.

  Anna

   

 • Opnieuw bij Peggy geweest voor het opvullen. Het resultaat is prachtig en ik ben er super super blij mee. Dankjewel Peggy

  Gizem

 • Heerlijke balinese massage gehad. De salon is mooi, schoon en Peggy is zeer deskundig. Al eerder ook een gezichtsbehandeling gehad en ik kom zeker terug voor meer behandeling. Een bezoek aan Skin & More is een cadeautje voor jezelf. Een echte aanrader!

  Natalja

 • Peggy is een zeer professionele schoonheidsspecialiste. Ze maakte gebruik van kwalitatieve producten van Bergman en kijkt echt naar jouw huid en past haar behandeling daarop aan. Ik kom graag nog eens terug.

  Sharona

 • Super lieve spontane vrouw.. topsfeer, goede kwaliteiten, je wordt met liefde geholpen. Peggy werkt heel netjes en hygiënisch. Bedankt! Ik kom hier zeker vaker terug.

  Yousra

  Lombardkade 42A
  3011ZB Rotterdam
  010 - 84 46 126
  info@skinandmore.nl

  KvK 73 61 36 14

  Copyright © 2020 Skin & More. Alle rechten voorbehouden.