Extend (one by one)

Wil je volle, dikkere en langere wimpers vanaf het moment dat je wakker wordt? Extend laat dat gebeuren!

Extend wimperextensions van NOUVEAU LASHES zijn zacht en sterk. Elke wimper is prachtig gekruld om natuurlijke wimpers perfect te imiteren. Ook zijn ze licht genoeg om je natuurlijke wimpers niet te beschadigen.

Hoe werkt het?

De wimperextensions worden één voor één bevestigd op de natuurlijke wimpers. Ze worden geplaatst in verschillende lengtes, diktes en stijlen. Jij kiest zelf welke stijl je wilt.

Hoe lang blijft het zitten?

Tot en met acht weken. Om je wimpers er het best uit te laten zien, is er onderhoud nodig. Houd je daarom goed aan de aftercare voorschriften.

Zullen Extend Lashes de natuurlijke wimpers beschadigen?

Je kan er zeker van zijn dat onze Extend latexvrije wimperlijm zorgvuldig is samengesteld en getest om om schade aan de natuurlijke wimpers te voorkomen.

Prijzen

EXTEND (ONE BY ONE)

Nieuwe set
90 minuten

€ 65   

Wimpers opvullen na 2 weken
30 minuten

€ 25   

Wimpers opvullen na 3 weken
40 minuten

€ 35   

Wimpers definiteif verwijderen
20 minuten

€ 15   

Save up to 45%

Product partners

Wat klanten zeggen

 • I spent there lovely and fully relax hour. The massage was better then I expected. The place is super nice and cosy. Thank you for lovely time.

  Anna

   

 • Opnieuw bij Peggy geweest voor het opvullen. Het resultaat is prachtig en ik ben er super super blij mee. Dankjewel Peggy

  Gizem

 • Heerlijke balinese massage gehad. De salon is mooi, schoon en Peggy is zeer deskundig. Al eerder ook een gezichtsbehandeling gehad en ik kom zeker terug voor meer behandeling. Een bezoek aan Skin & More is een cadeautje voor jezelf. Een echte aanrader!

  Natalja

 • Peggy is een zeer professionele schoonheidsspecialiste. Ze maakte gebruik van kwalitatieve producten van Bergman en kijkt echt naar jouw huid en past haar behandeling daarop aan. Ik kom graag nog eens terug.

  Sharona

 • Super lieve spontane vrouw.. topsfeer, goede kwaliteiten, je wordt met liefde geholpen. Peggy werkt heel netjes en hygiënisch. Bedankt! Ik kom hier zeker vaker terug.

  Yousra

  Lombardkade 42A
  3011ZB Rotterdam

  06 - 39 296 849
  010 - 84 46 126
  info@skinandmore.nl

  KvK 73 61 36 14

  Copyright © 2020 Skin & More. Alle rechten voorbehouden.