Extend (one by one)

Wil je volle, dikkere en langere wimpers vanaf het moment dat je wakker wordt? Extend laat dat gebeuren!

Extend wimperextensions van NOUVEAU LASHES zijn zacht en sterk. Elke wimper is prachtig gekruld om natuurlijke wimpers perfect te imiteren. Ook zijn ze licht genoeg om je natuurlijke wimpers niet te beschadigen.

Hoe werkt het?

De wimperextensions worden één voor één bevestigd op de natuurlijke wimpers. Ze worden geplaatst in verschillende lengtes, diktes en stijlen. Jij kiest zelf welke stijl je wilt.

Hoe lang blijft het zitten?

Tot en met acht weken. Om je wimpers er het best uit te laten zien, is er onderhoud nodig. Houd je daarom goed aan de aftercare voorschriften.

Zullen Extend Lashes de natuurlijke wimpers beschadigen?

Je kan er zeker van zijn dat onze Extend latexvrije wimperlijm zorgvuldig is samengesteld en getest om om schade aan de natuurlijke wimpers te voorkomen.

Prijzen

EXTEND (ONE BY ONE)

Nieuwe set
90 minuten

€ 65   

Wimpers opvullen na 2 weken
30 minuten

€ 25   

Wimpers opvullen na 3 weken
40 minuten

€ 35   

Wimpers definiteif verwijderen
20 minuten

€ 15   

Save up to 45%

Product partners

Wat klanten zeggen

 • Ik heb een BB Glow behandeling gehad en mijn gezicht straalt zo mooi!! Echt superrrr blij mee. Love it!

 • Geweldig blij weer met mij LVL behandeling bij Peggy. Peggy is attent, klantgericht en erg vriendelijk. Ze is een echte professioneel en heeft kennis en verstaat haar vak, al met al Top!

 • This salon is a little gem! I had an acne treatment the other day, my skin hasn’t look this nice for a really long time! I am definitely going back!

 • Fijne gezichtsbehandeling, veel uitleg tussendoor. Geeft blijk van kennis over bepaalde producten en wat mijn huid nodig heeft. Zeer prettig in de omgang

 • Het was weer een heerlijke massage. Alle plekken waar ik vast zat heeft ze er heel soepel uitgewerkt. Peggy zorgt ook voor een hele relaxte sfeer en een heerlijke ontspannen massage. Anderhalf uur was eigen weer te kort hahah

 • Would absolutely recommend. Great treatment, great atmosphere, my skin feels amazing.

 • Hele fijne cuppingmassage gehad!

 • The massage was very relaxing and helped with muscle tensions, overall very good treatment.

 • Heerlijke gezichtsbehandeling gehad! Hele mooie salon, moment dat je binnenkomt voel je je gelijk helemaal zen.

 • Het was een heerlijke ontspanningsmassage. Ook zeer fijn geluisterd naar mijn wensen qua blessure en druk. Ik ga zeker nog eens terug.

 • Uitstekende behandeling, op suggestie van Peggy met haar nieuwe merk Hydropeptide (anti-aging). Het effect was direct zichtbaar en nu, enkele dagen later, nog steeds! Prima bevallen en direct een nieuwe afspraak gemaakt.

   

 • Ik heb vaker een massage gehad maar nog nooit eerder zo'n bijzonder fijne massage ontvangen. Peggy was super! Ik kom zeker weer terug.

   

 • Peggy is erg professioneel in haar werk, neemt goed de tijd voor je en is erg vriendelijk en gastvrij! Zij kan tijdens een massage behandeling goed en zorgvuldig de pijnpunten aanvoelen. Ben erg tevreden!

   

Lombardkade 42A
3011ZB Rotterdam

06 - 39 296 849
010 - 84 46 126
info@skinandmore.nl

KvK 73 61 36 14

Copyright © 2020 Skin & More. Alle rechten voorbehouden.