Skin Clinic

Intensieve gespecialiseerde behandelingen voor het behandelen van o.a. pigmentvlekken, acne, grove huidstructuur, grove poriën en fijne lijntjes waarbij huidverbetering centraal staat.

  • IPL
  • Microskinpolish
  • Cryolipolyse
  • Botox en fillers

“Life isn’t perfect but your skin can be”

Eigenaresse Peggy Elemans

"Wanneer je Skin & More Clinic bezoekt stap je eigenlijk in een warm ‘huis’. Dat gevoel van binnenkomen vind ik heel belangrijk. Zo geloof ik ook dat het innerlijke welzijn en uiterlijke schoonheid hand in hand gaan. Als jouw lichaam en geest in balans zijn straal je dit ook uit."

"Bij Skin & More Clinic stellen we samen een behandelplan op dat gericht is op jouw wensen. Of het nu gaat om het feit dat je jezelf net een stuk lekkerder in je vel voelt als jouw love handles eindelijk niet meer over je spijkerbroek vallen (cryolipolyse). Of dat je je huid weer wilt laten stralen door middel van MicroSkinPolish, maar ook die scheermesjes voorgoed in de prullenbak wilt gooien (IPL) en jezelf een boost wilt geven om weer vol zelfvertrouwen in de spiegel te kunnen kijken (botox en fillers), ook hier zijn oplossingen voor. Samen maken wij er iets moois van!"

“Wees goed voor je huid,
je draagt het heel je leven met je"

IPL

Lichtflits methode

Microskinpolish

Huidverbetering

Cryolipolyse

Vetbevriezing

Botox & Fillers

Cosmetische behandelingen
Save up to 45%

Product partners

Lombardkade 42A
3011ZB Rotterdam
010 - 84 46 126
info@skinandmore.nl

KvK 73 61 36 14

Copyright © 2019 Skin & More. Alle rechten voorbehouden.