Skin Care

Behandelingen op maat voor alle huiden waarbij ontspanning, verzorging en genieten centraal staan. De schoonheidsspecialist stelt in overleg met jou de behandeling samen waarbij ze kijkt naar de huidconditie, wensen en de behandeltijd. Het resultaat: een mooie, verzorgde en frisse huid.

“but first, SKIN CARE!”

Eigenaresse Peggy Elemans

"We worden allemaal een dagje ouder en dat is ook te zien aan onze huid. De huid is niet meer zo egaal. De eerste fijne lijntjes en rimpels ontstaan, huidstructuur en poriën worden grover, pigmentvlekken ontstaan en de huid verliest zijn frisse uitstraling. We balen hier allemaal van en natuurlijk willen we hier wat aan doen. Maar wat?"

"Met mijn leeftijd van 47 jaar weet ik als geen ander waar ik tegen aan loop nu mijn huid begint te verouderen. Om die reden heb ik gekozen om mijzelf te specialiseren in huidverbetering en natuurlijke huidverjonging. Rimpels krijgen we allemaal en dat kunnen we niet tegenhouden. Maar we kunnen er wel voor zorgen dat de huid in een betere conditie komt waardoor we “mooier ouder worden”. Door huidverbetering verwijder je niet alleen rimpels, maar breng je de gehele huid in een betere conditie waardoor deze zo mooi mogelijk wordt gemaakt."

"Beauty is finding balance in your own skin"

Behandelingen & prijzen

ANTI AGING

Preventief & Glad

Vermindering fijne lijnen en rimpels

Een jonger uitziende huid zonder Injectables? Deze intensieve behandeling op basis van hoogwaardig hyaluronzuur, vervaagt fijne lijnen en rimpels, biedt  stevigheid en behoudt  de  natuurlijke elasticiteit van de huid. De huid ziet er glad, egaal en stralend uit.

75 minuten

€ 75

ANTI AGING

Stimuleren & Regenereren

complete metamorphose

Tekenen van huidveroudering aanpakken? Metamorphose behandeling biedt het allemaal: hydratatie, stimulatie van de celvernieuwing en van alle huidfuncties. Door middel van diverse massage technieken en een uniek masker dat de doorbloeding van de huid stimuleert met een stralend, fris en jeugdig uitziend resultaat.

90 minuten

€ 89

ANTI AGING

Liften & Verstevigen

premium Anti Age

Op zoek naar de meest intensieve en luxueuze anti age behandeling die Bergman Beauty Care te bieden heeft? En die alle (zichtbare) tekenen van huidveroudering aanpakt? Deze behandeling lift, verstevigt, hydrateert en vermindert lijnen en rimpels. De diverse ontspannende massages, waaronder een hoofdhuidmassage, geven een gevoel van totale well-being. Een stralende, jong uitziende en ontspannen huid met een gezonde teint als resultaat.

90 minuten

€ 89

SPECIFIEK

Hydra & Balans

boost voor de vochtarme huid

Voelt de huid droog en strak aan? In deze intensieve, vochtregulerende behandeling zorgt een combinatie van stimulerende en revitaliserende maskers dat de huid er fris en gehydrateerd uitziet en zeer comfortabel aanvoelt.

75 minuten

€ 75

SPECIFIEK

Stralen & Glans

energie boost voor de vermoeide huid

Ziet de huid er mat, vaal en futloos uit? Dan is dit de behandeling die de huid nodig heeft. Door middel van enzymen en zuurstof, voelt de huid als herboren en ziet er weer vitaal en stralend uit!

75 minuten

€ 75

SPECIFIEK

Kalm & Balans

reset voor de gevoelige huid

Een gevoelige huid met roodheid en een oncomfortabel gevoel? Deze behandeling is de oplossing voor de gevoelige huid. De huid herstelt en vindt haar natuurlijke balans weer terug dankzij de bijzondere, verkoelende maskers. Roodheid vermindert en de huid ziet er ontspannen en gekalmeerd uit.

75 minuten

€ 75

SPECIFIEK

Puur & Zuiver

reiniging van de onzuivere en vette huid

Last van onzuiverheden en onrustige huid? Deze behandeling pakt onzuiverheden bij de bron aan: reinigt diep, verkleint de poriënstructuur en zorgt voor een matte finish. Een weldaad voor de onzuivere huid met zuiverende- en verzachtende maskers.

75 minuten

€ 75

SPECIFIEK

Complete oogbehandeling

Een vermoeid uitziende oogopslag? Deze speciale behandeling met massages en maskers rond de oogcontour ontspant lijnen en rimpels, vermindert donkere kringen en zwellingen en zorgt voor een frisse, jeugdige blik!

45 minuten

€ 45

SPECIFIEK

Signature Yeux

Eye-opener

Wilt u uw oogopslag er opener, ontspannender, stralender en jeugdiger uit laten zien? Deze treatment is een echte ‘eye opener’; een doelgerichte behandeling met maar liefst 3 verschillende massagetechnieken, ieder met een eigen effect. Met de Eye lift tools wordt de oogcontour gemasseerd en op milde maar effectieve wijze gestimuleerd. De afvalstoffen worden afgevoerd en uw oogcontour wordt helderder, aangespannen en glad gestreken. Het resultaat is verbluffend!  

35 minuten

€ 35

ANTI AGING

Egale Huid

Egaliteit & Helderheid

Wilt u dat uw huid weer egaler, rustiger en helderder wordt? Dankzij een combinatie van unieke stimulerende, drainerende en ontspannende bewegingen vermindert de Expert Treatment van Gatineau Paris zichtbare tekenen van de huidveroudering. Het gebruik van specifieke, high-quality producten versterkt het effect van de massages.

90 minuten

€ 89

ANTI AGING

Gezonde Glans

Detox & Uitstraling

Wilt u tekenen van vermoeidheid uitwissen, rimpeltjes verminderen en de teint verhelderen? De Expert Treatment van Gatineau Paris geeft de huid een cryo-effect met liftend en aanspannend resultaat. De huid is egaler en helderder en de teint hervindt haar natuurlijke glans en uitstraling.

90 minuten

€ 89

ANTI AGING

Intensieve Anti Aging

Anti-rimpel & Verstevigend

Wilt u diepere lijntjes en rimpeltjes gladstrijken en opvullen? De Expert Treatment van Gatineau Paris combineert technologie met een exclusieve massage, voor een zichtbaar en langdurig resultaat. De huid ziet er onmiddellijk gladder en voller uit en diepere rimpeltjes worden opgevuld.

90 minuten

€ 89

ANTI AGING

Onmiddelijk Liftend

Liftend & Verstevigend

Wilt u de diepere lijntjes van uw huid en rimpeltjes aanpakken en het verlies van stevigheid herstructureren? De Expert Treatment van Gatineau Paris zorgt ervoor dat de huid gestimuleerd wordt en maakt haar steviger. Behalve een mooi resultaat zult u een heerlijke wellness-beleving ervaren.

90 minuten

€ 89

ANTI AGING

Collageenexpert

Hydraterend & Anti rimpel

Wilt u uw huid een hydratatie boost geven, expressielijntjes gladstrijken en de tekenen van vermoeidheid verminderen? De behandeling met Drain Lift-stokjes zorgt dat de huid gestimuleerd wordt en maakt haar steviger. Behalve een fantastisch resultaat geven de Expert treatments van Gatineau Paris een heerlijke wellness-beleving.

90 minuten

€ 89

ANTI AGING

Jeanne's Basis Treatment

Basis Anti-Aging

Wilt u een compacte anti-aging behandeling om de expressielijntjes en diepere rimpeltjes aan te pakken? De basis Treatments van Gatineau combineren exclusieve formules en een unieke massage, waarbij voor ieder huidtype een salonbehandeling en verzorgingsprogramma-voor-thuis geadviseerd kan worden. De behandeling biedt een onmiddellijk zichtbaar resultaat en een heerlijk moment van complete ontspanning.

60 minuten

€ 59

ANTI AGING

Jeanne's Top Treatment

Premium Anti-Aging

Wilt u alle tekenen van huidveroudering aanpakken? Zoals rimpels, verlies van comfort, verlies van stevigheid en de vale teint. De Expert Treatment van Gatineau Paris zorgt ervoor dat de huid gestimuleerd wordt en maakt haar steviger. Behalve een mooi resultaat zult u een heerlijke wellness-beleving ervaren.

90 minuten

€ 89  

BASIS

Aquamemory

Voedend & Hydraterend

Heeft u een huid met fijne lijntjes als gevolg van dehydratatie en heeft u een huid die trekkerig aanvoelt? De basis Treatments van Gatineau combineren exclusieve formules en een unieke massage, waarbij voor ieder huidtype een salonbehandeling en verzorgingsprogramma-voor-thuis geadviseerd kan worden. De behandeling biedt een onmiddellijk zichtbaar resultaat en een heerlijk moment van complete ontspanning.

60 minuten

€ 59

BASIS

Clear & Perfect

Detox & Zuiverend

Heeft u een glimmende huid, onzuiverheden en verstopte poriën? Of heeft u een vale huid doordat u onlangs ziek bent geweest of een ‘rokershuid’? De basis Treatments van Gatineau combineren exclusieve formules en een unieke massage, waarbij voor ieder huidtype een salonbehandeling en verzorgingsprogramma-voor-thuis geadviseerd kan worden. De behandeling biedt een onmiddellijk zichtbaar resultaat en een heerlijk moment van complete ontspanning.

60 minuten

€ 59

Save up to 45%

Product partners

Lombardkade 42A
3011ZB Rotterdam
010 - 84 46 126
info@skinandmore.nl

KvK 73 61 36 14

Copyright © 2019 Skin & More. Alle rechten voorbehouden.