Waxen

Je gezicht is het onderdeel van je lichaam waar als eerste naar gekeken wordt en draagt hierdoor veel bij aan jouw identiteit: “The face is the mirror of the mind”. Het verzorgen van je gezicht geeft je meer zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je kunt uitstralen wie je wilt zijn. Het gezicht ontharen kan onderdeel zijn van jouw gezichtsverzorging.Door het waxen van het gezicht ben je in een handomdraai voor langere tijd verlost van de haartjes. Bij Skin & More Clinic kun je je gezicht ontharen op een uiterst professionele manier.
 
“Doet het gezicht waxen niet heel veel pijn?” Nee hoor! Dat valt allemaal ontzettend mee. Wellicht haal je het gezicht harsen en gezicht waxen door elkaar. Het verschil tussen harsen en waxen is dat hars zich aan het haartje én de huid hecht, waardoor de huid belast wordt, en wax zich alleen om het haartje klemt. Hierdoor doet het stukken minder pijn als je jouw gezicht laat waxen én belast je je gezichtshuid minder met een waxbehandeling dan als je kiest voor harsen.

Prijzen

Waxen

Behandeling Prijs


Waxen - bovenlip10 min.     € 7,50   
Waxen - kin10 min.     € 7,50   
Waxen - bovenlip en kin15 min. € 12,50   

Prijzen

Product partners

Wat klanten zeggen

 • I spent there lovely and fully relax hour. The massage was better then I expected. The place is super nice and cosy. Thank you for lovely time.

  Anna

   

 • Opnieuw bij Peggy geweest voor het opvullen. Het resultaat is prachtig en ik ben er super super blij mee. Dankjewel Peggy

  Gizem

 • Heerlijke balinese massage gehad. De salon is mooi, schoon en Peggy is zeer deskundig. Al eerder ook een gezichtsbehandeling gehad en ik kom zeker terug voor meer behandeling. Een bezoek aan Skin & More is een cadeautje voor jezelf. Een echte aanrader!

  Natalja

 • Peggy is een zeer professionele schoonheidsspecialiste. Ze maakte gebruik van kwalitatieve producten van Bergman en kijkt echt naar jouw huid en past haar behandeling daarop aan. Ik kom graag nog eens terug.

  Sharona

 • Super lieve spontane vrouw.. topsfeer, goede kwaliteiten, je wordt met liefde geholpen. Peggy werkt heel netjes en hygiënisch. Bedankt! Ik kom hier zeker vaker terug.

  Yousra

  Lombardkade 42A
  3011ZB Rotterdam
  010 - 84 46 126
  info@skinandmore.nl

  KvK 73 61 36 14

  Copyright © 2020 Skin & More. Alle rechten voorbehouden.