Skip to main content

Spider Naevi

Lichtflitsmethode

Spider naevi zijn storende verwijde bloedvaatjes, veelal voorkomend op de bovenbenen, beter bekend als “spinnetjes” of “spiders”.

Met de MedCos IPL methode kunnen deze storende verwijde bloedvaatjes, “spinnetjes”, zeer effectief en veilig behandeld worden. De storende verwijde bloedvaatjes kunnen worden verwijderd/ vervaagd door middel van het gepulseerde licht dat overgebracht wordt op de te behandelen locatie.

Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 2 tot 4 weken en doorgaans is na enkele behandelingen al een duidelijke verbetering zichtbaar. De duur van een behandeling varieert van 10 tot 15 minuten. Gemiddeld zijn tussen de 3 en 5 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat
De behandelde vaatjes worden in de meeste gevallen donkerder, waardoor het lijkt of de couperose erger is geworden. Dit is echter een goed teken en houdt in dat de vaatjes geraakt zijn. De duur van een behandeling varieert van 2 tot 10 minuten. Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 2-4 weken. Gemiddeld zijn tussen de 3 en 5 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat.

Hoe werkt het?

De rode bloedcellen in de vaatjes absorberen het licht en leiden dit vervolgens naar de wanden van de vaatjes. Daar wordt de lichtenergie omgezet in warmte-energie en worden de vaatjes door selectieve verhitting geraakt. Hierdoor verdwijnen / vervagen de verwijde bloedvaatjes.

Aantal behandelingen

De behandelde vaatjes worden in de meeste gevallen eerst donkerder, waardoor het lijkt of de couperose erger is geworden. Dit is echter een goed teken: het betekent dat de vaatjes zijn geraakt en dat de couperose of spider naevi zal verdwijnen. Gemiddeld zijn tussen de 3 en 5 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 2-4 weken.

Definitief ontharen

Huidverjonging

Acné

Couperose

Spider Naevi

Prijzen

Spider Naevi

Regio/gebied Prijs


Gelaat €   99   
Lichaam / ledematen € 129   

Prijzen